Muntatge amb les fotos de Shakira i Gerard Piqué

Shakira no pot oblidar Gerard Piqué: el fet que ho demostra

Shakira no ha girat full

Si hem d'escollir dos dels protagonistes del moment, aquests són sense cap mena de dubte Shakira i Gerard Piqué. I és que els que un dia van ser la parella més mediàtica de casa nostra no han deixat d'acaparar titulars els últims mesos amb els seus alts i baixos.

Entre retrets i indirectes —o força directes de vegades—, tots dos s'han referit l'un a l'altre públicament. La colombiana amb la seva última cançó va deixar molt clar tot el que pensava del seu ex. 

I quan pensàvem que l'artista ja havia dit tot el que havia de dir sobre l'exblaugrana als seus temes, sembla que no s'ha oblidat del tot d'ell i que encara no ha aconseguit girar full.

Shakira i la dessuadora amb què no oblida Piqué

La cantant de Barranquilla compartia aquest divendres a Instagram el disseny de la seva nova dessuadora. Es tracta del merchandising de l'artista, amb què demostra no haver deixat enrere la seva separació amb el català.

Imatge de Shakira des del balcó de casa seva
Shakira amb la dessuadora posada. | EUROPA PRESS

I és que a la peça de roba es podia llegir «las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan», una de les ja famoses i icòniques frases de la Session 53 amb l'argentí Bizarrap.

La dessuadora, dissenyada per la seva neboda, Isabella Mebarak, és una edició limitada, que es pot aconseguir per 60 dòlars a la botiga online de Shakira.

El vídeo més contundent de Shakira

Tot això després que la cantant de 'Te Felicito' pengés un vídeo en una de les seves xarxes socials una mica peculiar justament el dia de Sant Valentí.

I és que Shakira no ha dubtat a l'hora de compartir a TikTok un vídeo d'ella amb la cançó 'Kill Bill' de SZA. Es tracta d'un tema amb frases com «Podria matar el meu ex, no és la millor idea. La seva nova xicota és la següent».

Unes paraules que, curiosament, coincideixen amb la situació de la colombiana, almenys pel fet que Gerard Piqué té una nova parella. Per aquest motiu, molts usuaris no han trigat a relacionar la lletra d'aquesta cançó amb la vida de la cantant, interpretant-ho com una nova indirecta cap al pare dels seus fills i també a Clara.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!