Rocío Carrasco posa una condició per retrobar-se amb la seva filla

Espera unes disculpes públiques per part de Rocío Flores

Rocío Carrasco a la presentació del musical 'Què no donaria jo per ser Rocío Jurado' a Madrid, divendres 31 de gener de 2020
Rocío Carrasco espera unes disculpes públiques de la seva filla Rocío Flores | CatalunyaDiari

Rocío Carrasco no li posarà fàcil a la seva filla Rocío Flores si vol que hi hagi una reconciliació entre les dues. La jove concursant de 'Supervivientes' ha donat mostres clares de voler arribar a un acord amb la seva mare per enterrar la destral de guerra i el seu distanciament, que dura ja bastants anys.

Fa uns dies, Flores recordava la seva mare en el dia del seu aniversari: «Moltíssimes felicitats, que el gaudeixis el màxim possible. M'encantaria que les coses es poguessin arreglar, jo no vull fer-te mal per res. Tant de bo puguem parlar quan arribi», confessava una emocionada Rocío.

La filla d'Antonio David està disposada a reconciliar-se amb la seva mare, tal com ha assenyalat diverses vegades en el reality de supervivència de 'Telecinco'. Sembla, però, que Rocío Carrasco no ho veu tan clar i ha posat una clara condició perquè es dugui a terme aquest acostament a Rocío Flores.

«La filla de la Jurado estaria esperant un gest per part de Ro» per donar el primer pas cap a la reconciliació, publiquen a la revista 'Más y más'. Segons la citada revista, les emotives paraules que Rocío Flores li ha dedicat des d'Hondures no són suficients «perquè Carrasco faci creu i ratlla i reprengui la relació amb els seus fills».

Rocío Carrasco espera unes disculpes públiques de la seva filla

L'hereva universal de la més gran «podria tenir una condició per acceptar aquest esperat apropament» del qual tota la premsa rosa parla des de fa diverses setmanes. La notícia és que Rocío Carrasco estaria esperant unes disculpes públiques per part de la seva filla. «Perquè la reconciliació entre les dues es produeixi, la dona de Fidel Albiac necessita que la seva primogènita entoni el 'mea culpa'», apunten des de la revista.

A Carrasco no li va sentar gens bé que la seva filla presumís a 'Supervivientes 2020' de no haver de demanar perdó a la seva mare, i espera que quan acabi el reality tot es pugui reconduir i que reconegui els errors comesos.


Comentaris

envia el comentari