Álex Lequio durante un acto público en Madrid, 2019

Antonia Dell'Atte revela novetats sobre la salut d'Àlex Lequio

El jove segueix ingressat però sembla que arriben bones notícies per a ell

Fa alguns dies Álex Lequio va haver d'ingressar a l'Hospital de Barcelona per precaució  i per seguir el seu tractament, evitant així qualsevol mena d'ensurt per culpa d'algun possible contagi  de coronavirus.

Des d'aleshores poc se sap del jove: Ana Obregón no ha tornat a parlar del seu fill, però l'últim que sabem és que l'actriu es va mostrar molt optimista respecte a l'estat de salut d'Álex Lequio.

Després d'uns dies, l'exdona d'Alessandro Lequio, Antonia Dell'Atte, ha parlat sobre com es troba Àlex Lequio. Un dels fills de la italiana, Clemente, és germà del jove, de manera que l'actriu rep informació de primera mà.

Àlex Lequio es troba bé

Antonia Dell'Atte ha aclarit que li han arribat molt bones notícies respecte a l'estat de salut del fill del seu exmarit. «Jo tinc notícies boníssimes, però són coses de què no parlaré», ha dit la italiana a 'Informalia', que no ha volgut aprofundir molt, però ha volgut deixar a la premsa tranquil·la sobre l'estat de salut d'Álex Lequio que, per al moment segueix hospitalitzat.

El fill d'Ana Obregón ja fa dos anys que lluita contra el càncer, i malgrat alguna recaiguda continua amb el seu tractament i sembla que, afortunadament, està sent molt satisfactori. De moment segueix a Barcelona ingressat. És allà on els seus pares van a veure'l gairebé diàriament, ja que malgrat el confinament  tenen l'autorització legal per poder anar a visitar el seu fill, que es troba totalment blindat, sense perill de contagi per coronavirus.

La italiana ha confessat a 'Informalia' que està tranquil·la envers l'estat de salut d'Álex, i ha assenyalat que tota la seva família  està recolzant-lo en tot moment. Antonia també ha confessat els seus plans de futur i ha explicat que es troba planejant un homenatge a Lucía Bosé per la seva mort, juntament amb el seu fill, Miguel Bosé. La mateixa Antònia ha estat una de les celebritats que més s'ha conscienciat amb el confinament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avís, Alertes: US COMUNICO HE SORTIT DE COMPRA ... si em veieu per la carrers saludar a la distància a 2 metres !!! Així és el comportament de totes persones que respecten les normes !! Hem de ser controladors de nosaltres mateixos, perquè ningú controla els nostres moviments !!! #juntosperoseparados #antoniadellatte #vinceremocontrotuttieresteremoinpiedi #estevirusloparamosunidos #quedateencasa # esunaimposición #yomequedoencasa #iorestoacasa @sanidadgob Aplaudiments sempre per als Sanitaris #sanitarios #antoniadellatte @figocor @daphnenonbenissimo HE DIT COMPRA ... NO PASSEIG PER COMPRAR SOL PA On està la compra Antònia: a el maleter per portar-la a casa, millor ser previdente així #yomequedoencasa més temps possible ... Propera sortida per a la compra? D'aquí a una setmana, potser !!! Ciao

Una publicació compartida de Antonia Dell'Atte (@antoniadellatte) el