Alfonso Merlos en el plató de 'El programa de Ana Rosa'. 27 de abril de 2020

La dràstica decisió que deixarà a Alfonso Merlos totalment enfonsat

El periodista ja coneix el seu nou futur professional

Ahir va ser un dels dies clau en la carrera d'Alfonso Merlos, que als seus 41 anys està sent qüestionat per molts després de l'escàndol televisiu que va protagonitzar. Durant la tarda d'ahir, la Junta de govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid —ICAM— va decidir revisar les condicions econòmiques del periodista.

Alfonso Merlos és l'actual Cap de Premsa de la corporació, després de ser contractat el gener de 2018, per la qual cosa ja porta dos anys en el càrrec. Ahir, i durant més de cinc hores, una videoconferència va reunir els 14 membres de la Junta de Govern de l'ICAM per decidir el futur d'Alfonso Merlos, després de l'escàndol.

Segons informa 'Look', hi va haver molt desacord, alguns el defensaven i altres el volien veure fora immediatament. A favor de Merlos estava una de les veus més consagrades de la corporació, el degà José María Alonso, artífex del seu nomenament com a director de Comunicació de l'ICAM.

Les opcions per Merlos

Durant aquesta reunió es va decidir què fer amb Merlos. Tal com va avançar en directe Kiko Hernández a 'Sálvame', sobre la taula hi havia tres opcions, tres possibles solucions. Una d'elles era mantenir en el càrrec a Alfonso Merlos malgrat tot, la millor per a ell, mentre que les dues següents el perjudicaven clarament.

La segona possibilitat plantejada va ser la de rescindir el contracte i acordar-ne un de nou que contempli un bon reajustament econòmic i la prohibició d'acudir a programes de televisió. Amb aquesta opció, Merlos hauria de donar per finalitzada la seva aventura televisiva i posar fi així a totes les seves col·laboracions en programes com 'El programa de Ana Rosa', o 'Ya es mediodía'.

I finalment, la tercera i última possibilitat que es va plantejar en la reunió va ser prescindir dels seus serveis. Segons apunta 'Look' la reunió va durar més de cinc hores, de manera que va acabar pràcticament a la nit, ja que es van citar a les 5 de la tarda.

Punt final a la tele

Com no podia ser d'altra manera, la decisió va ser molt consensuada. Es va arribar a l'acord de mantenir a Merlos en el càrrec però amb noves condicions, en què se li prohibeix aparèixer a la televisió. D'aquesta manera el periodista conserva el seu lloc, però posa punt final a la televisió, cosa que l'apassiona, a més de patir un reajustament econòmic. Aquesta notícia segur que deixarà molt tocat a Merlos, ja que s'ha acabat el seu periple televisiu pels diferents mitjans.

D'aquesta manera, no es podrà veure més a Alfons Merlos a la televisió, quelcom difícil, ja que actualment està sent el personatge públic més buscat d'aquest país, tant que diàriament té a mitja dotzena de reporters a la porta de casa seva. Segons el citat mitjà, el periodista i ex de Marta López, ha tingut el suport del degà i de 3 diputats de la seva confiança.