El què ha fet Évole en un bar en ple confinament: «No sé si és legal, però...»

El periodista ha volgut compartir l'anècdota a través de les seves xarxes socials

Amb l'inici de la desescalada aquest dilluns 4 de maig, moltes persones han pogut sortir al carrer i molts establiments han tornat a obrir les seves portes per  reprendre la seva activitat. Una de les accions permeses durant aquesta primera fase de desconfinament és la d'anar als bars o restaurants i recollir menjar per prendre a casa, i això mateix ha fet el periodista Jordi Évole, qui ha volgut compartir a través de les seves xarxes socials una anècdota en un d'aquests bars. 

«Es va apiadar de mi»

«No sé si és legal... però esperava el menjar per prendre a casa en un bar... i el cambrer m'ha vist bocabadat  davant el tirador...», explicava Évole a Instagram. Segons manifesta el periodista, el cambrer va pensar: «Que qui m'estimi, em miri com aquest home mira al tirador», i tal com es veu al vídeo, el cambrer, amb guants, va servir una cervesa perfecta a Évole. «Es va apiadar de mi...», afegeix. 

«Pensava que no arribaria aquest dia»

Les perruqueries també han pogut obrir durant aquesta primera fase de desconfinament, tot i que és necessari demanar cita prèvia. Évole ha estat un dels primers a anar-hi i també n'ha volgut deixar constància a Instagram, on ha compartit una fotografia amb el personal del local, tots amb les respectives mascaretes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pensaba que no iba a llegar este@día... A todos y todas las peluqueras: GRACIAS!!!

Una publicación compartida de Jordi Évole (@jordievole) el

«Pensava que no arribaria aquest dia... A tots i totes les perruqueres: GRÀCIES!!!», ha volgut manifestar el periodista finalment.