Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco posa data al seu retorn després de dues setmanes desapareguda

No se l'ha tornat a veure des que va començar la seva sèrie documental

Fa un parell de setmanes es va començar a emetre la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', una producció de Telecinco que s'ha convertit en un veritable èxit. I és que en ella Rocío Carrasco, després de dues dècades en silenci, ha decidit parlar per fi de com ha estat la seva vida per culpa del seu ex, Antonio David Flores.

D'aquesta manera, ha donat la seva versió de la relació. I dista molt de la que ell ha anat 'pregonant' en platós i revistes durant vint anys. Ella, entre altres coses, l'ha acusat de maltractament físic i psicològic. Aquesta acusació ha generat un gran enrenou. Tant és així, que a ell l'han fet fora de Mediaset i que ha sorgit el que ja es coneix com a 'efecte Rocío'. I mentre tot això està passant, la protagonista de la història està absolutament 'desapareguda'. Sembla, però, que ja hi ha una data perquè torni a aparèixer públicament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La 'desaparició' de Rocío Carrasco

Possiblement, Carrasco era conscient de la gran repercussió que es generaria amb la seva sèrie. Per això, des que la mateixa va començar, ha optat per no aparèixer per enlloc. Està absolutament 'desapareguda', al costat del seu marit, Fidel Albiac. Segons sembla, es troba 'confinada' al seu habitatge.

Sigui com sigui, no hem pogut veure-la des que es va començar a emetre la producció. Únicament hem pogut escoltar la seva veu, i és que va decidir enviar un missatge al programa. Ho va fer per agrair les mostres de suport i afecte que està rebent des que ha començat a explicar la seva veritat.

Així, en aquest àudio, que va ser emès en directe, deia: «Hola, soc Rocío i volia enviar aquest missatge per dir-vos que estic bé, que soc aquí a casa meva amb els meus». Així mateix, va afegir que «estic una mica desbordada amb tot el que ha passat durant aquesta setmana, però que, al mateix temps, estic tranquil·la i serena».

A més, va exposar: «Volia agrair a tothom que s'ha interessat pel que explico. Volia agrair a totes aquelles persones que m'han cregut. I vull agrair, sobretot, a aquelles dones que s'hagin, en certa manera, sentit identificades o reflectides en el meu relat. Volia agrair-vos a tots». Per finalitzar, deia: «Tinc força. Estic forta per seguir explicant la meva història i aquesta força també és gràcies al vostre suport, així que un petó i mil gràcies».

El retorn de Rocío Carrasco

Aquest cap de setmana s'emetran els capítols 4 i 5 de la seva sèrie documental. No obstant això, encara en queden set més per veure la llum. I és que la producció es compon d'un episodi 0 i dotze més.

Això fa pensar que Rocío Carrasco decidirà tornar a l'esfera pública una vegada s'hagin emès tots. No obstant això, la revista 'Lecturas' ha avançat que ja hi ha una data concreta perquè puguem tornar a veure la famosa a televisió. La publicació ha revelat que aquesta data és el pròxim 9 de maig. I és que és llavors quan torna als escenaris l'espectacle musical que Rocío Carrasco ha realitzat com a homenatge a la seva mare. Ens estem referint a 'Qué no daría yo', que està protagonitzat per Anabel Dueñas i que té com a director i productor musical Fidel Albiac.

En concret, aquest dia es representarà en doble sessió, a les 17.00 hores  i a les 19.00 hores, al Teatre Municipal José María Rodero, teatre que està situat a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz. Fins a aquest moment, Rocío Carrasco seguirà a casa, tranquil·la i veient com els espectadors se sorprenen amb cada nova entrega de la seva sèrie. I és que en ella acusarà també Antonio David Flores d'haver-li robat la seva caixa forta, entre altres coses.