Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

A Rocío Carrasco li surt el tret per la culata amb Olga Moreno

La dona d'Antonio David s'ha vist beneficiada a nivell empresarial després de l'emissió del documental

El dur testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco ja ha tingut conseqüències irreversibles per al clan Flores, especialment per a Antonio David. La filla de Rocío Jurado ha rebut el suport majoritari de l'opinió pública després de relatar davant milions d'espectadors algunes de les agressions físiques i verbals més dures que hauria rebut en el passat per part d'Antonio David, a qui acusa de manipular i arrabassar-li els seus fills.

Mentrestant, el ja excol·laborador de televisió ha estat sentenciat per gran part de la societat espanyola, una situació que l'ha portat a perdre el seu lloc de treball a 'Sálvame' després de ser acomiadat fulminantment de Mediaset un dia després d'estrenar-se el documental. Tampoc podrà acudir al plató de 'Supervivientes' per defensar la seva dona, Olga Moreno, que molt aviat iniciarà la seva aventura a Hondures.

No obstant això, Antonio David no ha estat l'únic perjudicat a nivell professional pel tsunami televisiu que ha provocat  la docu-sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. De fet, Rocío Flores va denunciar haver estat vetada a Telecinco. Segons va explicar la jove a les seves xarxes socials, la cadena li va impedir connectar en directe i pronunciar-se després de l'emissió dels dos primers capítols del documental.

«Bona tarda. Us faig aquest vídeo amb total llibertat des de les meves xarxes socials per explicar que, ahir, amb la tranquil·litat que pot tenir una persona escoltant i vivint tot el que jo vaig escoltar i vaig viure ahir a la nit, vaig intentar entrar en directe durant l'emissió del programa que s'estava emetent per explicar alguna cosa i per estendre un pont un cop més. No es va veure oportú, no em va deixar. Només faig aquest vídeo perquè la gent entengui una mica el perquè no em vaig pronunciar», denunciava Rocío Flores en el seu compte d'Instagram.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno, la gran 'beneficiada' del documental de Rocío Carrasco

No obstant això, no tots els membres de la família Flores han sortit perjudicats del documental de Rocío Carrasco. És el cas d'Olga Moreno, l'actual dona i el màxim suport d'Antonio David Flores a l'ombra.

Malgrat tot el drama emocional que suposa per a la seva família, la futura concursant de 'Supervivientes' ha tret partit a la repercussió del testimoni de Rocío Carrasco, almenys a nivell empresarial i econòmic. I és que la seva marca de roba 'Olé y Amén' ha experimentat en les últimes dates una brutal evolució a les xarxes socials.

Cal recordar que Olga Moreno és fundadora i directora d'una botiga virtual amb seu física a Màlaga capital, un projecte que la sevillana defineix amb quatre paraules: «Moda, exclusivitat, dissenys i somnis».

Es disparen els seguidors a Instagram de la marca d'Olga Moreno, 'Olé y Amén'

El compte d'Instagram de la botiga d'Olga Moreno s'ha disparat pel que fa a nombre de seguidors. Des de l'última mostra, datada el passat 3 de desembre, el compte ha aconseguit un total de 15.856 seguidors nous, segons recull l'eina de mesurament de Social Blade.

Es tracta d'un increment radical, si tenim en compte que durant els mesos de novembre i desembre de 2020 el perfil de 'Olé y Amén' a Instagram va experimentar un creixement estable d'uns 39 'followers' per dia.

A més, la seva participació a 'Supervivientes 2021', que segueix en peu malgrat tota la polèmica, també és un factor clau per comprendre l'augment de xifres d'Olga a les seves xarxes socials.

Finalment, Olga Moreno ha decidit viatjar a Hondures per emprendre la major aventura de la seva vida, en un moment especialment delicat per a la seva família, però una renúncia hauria suposat haver d'afrontar una costosa penalització per incompliment de contracte.