Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco pren una decisió amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco s'ha confessat i ho ha explicat tot

Des que es va emetre el primer capítol del documental de Rocío Carrasco, aquesta  no ha desaparegut del focus mediàtic. I, a més de les seves baralles amb Marta Riesco, la filla de Rocío Jurado ha parlat de Fidel Albiac.

Aquesta parella és al punt de mira després de la decisió que Rociíto ha pres amb el seu marit. Què serà?

Rocío Carrasco ja no calla

Les càmeres sempre són a les portes de casa seva, però Rocío Carrasco ja hi està acostumada. Rociíto, després de fer el pas d'explicar públicament el seu malson amb Antonio David, diu que està feliç.

Una declaració que no concorda amb la realitat. En les últimes setmanes, Rocío ha estat al punt de mira, i tot pel seu enfrontament amb Marta Riesco. L'actual parella d'Antonio David la va acusar de fer-la servir i de mentir l'audiència, cosa que Rociíto no va acceptar.

Aquesta baralla ha fet parlar molt aquests dies, però res comparat amb les últimes declaracions que Carrasco ha donat. Tenen a veure amb el seu marit, Fidel Albiac, i la relació que manté amb ell.

Fidel Albiac, «en xoc» amb la decisió de Rocío Carrasco

S'ha parlat de bebès i, fins i tot, d'una nova boda. Tot i això, Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenen molt clar que actualment travessen per la millor etapa de la seva vida. Motiu més que suficient per no voler fer cap pas més en la seva relació.

Així clara ho explicava fa uns dies Rocío Carrasco, quan li preguntaven pel seu futur amb Fidel Albiac. Aprofitant la celebració del seu aniversari, la filla de Rocío Jurado dedicava unes paraules boniques a Fidel.

En aquell moment, les càmeres van ser testimoni en directe que Rociíto prenia la decisió de la seva vida. «Estic molt bé, estic feliç, contenta, renaixent. L'única cosa que puc demanar ara mateix és: "virgencita, vull continuar així”».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Una imatge de l'estiu passat de Fidel Albiac i Rociíto en la platja | GTRES

Amb aquestes declaracions, Rocío té molt clar que el seu cor només pertany a Fidel Albiac.

Carrasco i Fidel, al punt de mira

A més del seu amor per ell, la parella ha estat al punt de mira els últims dies per no assistir a la boda del fill de Carmen Borrego.

La relació que Carrasco manté amb les Campos és molt bona, com ja sap tothom, però en les últimes hores s'està dient tot el contrari. Era la mateixa Carmen la que no donava cap detall de l'absència de la seva amiga, però la veritat ha acabat sortint a la llum.

I l'encarregada de fer-ho va ser Terelu Campos. Aprofitant una connexió en directe el mateix dia de la boda, deixava a tothom sorprès amb les seves declaracions.

La germana gran de les Campos, en directe per a Viva la vida, aclaria tots els rumors. La col·laboradora «no veia normal» que Rocío Carrasco i Fidel Albiac faltessin a la boda. Molts deien que era perquè no volien sortir a la portada que les Campos tenien pactada amb la revista Lecturas.

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
Rocío Carrasco i Fidel Albiac no van anar a la boda del fill de Carmen Borrego | Trendings

La vida se'ls complica

A més d'aquest front, Rocío Carrasco i Fidel Albiac en tenen un altre molt més gros. La filla de Rocío Jurado va saber que ara està més lluny que mai de reconciliar-se amb el seu fill, David Flores Carrasco.

I tot després que Rocío amenacés a la televisió amb acabar amb Antonio David. La seva intenció era utilitzar uns papers que, no només posarien al punt de mira l'exguàrdia civil, sinó que també el petit David.

No hi ha dubte que Rocío Carrasco menteix quan diu que està més feliç que mai. Algunes de les persones que més estima estan enfadades i la reconciliació amb el seu fill sembla estar més lluny que mai.