Fotomuntatge de David Flores i Rociíto

Problemes per a Rociíto: demanen condemnar-la per abandonar David Flores Carrasco

L'ex d'Antonio David està pendent d'una sentència

Rocío Carrasco ha rebut una mala notícia. Un escrit d'acusació de la fiscalia provincial de Madrid la considera culpable d'abandonament familiar. Rociíto no hauria passat la pensió corresponent al seu fill menor, David , durant uns quants anys i això l'ha posat ara entre l'espasa i la paret.

David Flores Carrasco ha posat la seva mare contra les cordes

La filla de Rocío Jurado no està passant pel seu millor moment. Tot i que laboralment no té gaires problemes, la seva vida personal li està donant més d'un maldecap.

La mare de David Flores Carrasco és culpable d'«un delicte d'abandonament familiar», segons afirma 'Caso Abierto'. Aquest canal de recerca i esdeveniments de 'Premsa Ibèrica' ha tingut accés al document que ho corroboraria.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
David Flores Carrasco ha denunciat la seva mare. | Catalunya Diari 

El fiscal encarregat del cas sosté que la mare de Rocío Flores no li ha pagat la pensió obligatòria mensual. Fa quatre anys, una sentència del Jutjat de Violència número 1 d'Alcobendas l'obligava.

Aquests fets es consideren «constitutius legalment d'un delicte d'abandonament de família previst i penat als articles 227.1 i 227.3 del Codi Penal». Aquest delicte es pot sancionar amb un màxim d'un any de presó i 24 mesos de multa.

Una quantia important

A l'escrit d'acusació, el fiscal subratlla que la mare de David Flores Carrasco és «l'autora» d'aquest delicte d'impagament. Per això, demana que se la condemni a «18 mesos de multa amb una quota diària de 20 euros». Aquests diners pujarien a una multa de 10.800 euros, una xifra no apta per a totes les butxaques.

A més, el fiscal demana que la filla de Rocío Jurado sigui condemnada a pagar 8.200 euros més. Aquesta quantitat estaria relacionada amb les quotes de la pensió que no ha pagat a David Flores Carrasco entre el febrer del 2018 i el juliol del 2021, més els interessos. Des d'aleshores, Rociíto continua sense pagar la pensió al fill, segons fonts del cas.

Rocío Carrasco posant seriosa
David Flores Carrasco no ha rebut pensions de Rociíto. | Mediaset 

En un primer moment, 'Caso Abierto' ja va avançar que la mare de David va ser denunciada per impagament de pensions pel seu exmarit. Després va ser el seu propi fill qui la va denunciar. El jutjat d'Alcobendas va iniciar una investigació que queda gairebé conclosa amb aquest escrit.

L'únic que faltaria per conèixer seria l'escrit de la defensa de Rociíto perquè així es pugui donar per finalitzada la instrucció.

Només declararan dues persones

Sembla que la mare de David Flores s'haurà d'enfrontar a un judici. El fiscal sol·licita que hi declarin exclusivament dues persones: David Flores i el seu pare, a qui Rocío va acusar de maltractaments al seu moment.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores serà un dels que declari al judici contra el seu ex. | GTRES 

Olga Moreno, parella llavors d'Antonio David Flores, no caldrà que faci declaracions. Encara que visquessin sota el mateix sostre ella i David Flores Carrasco, la seva versió dels fets no és crucial.

Rocío Flores tampoc haurà de passar per aquest mal tràngol. La noia s'ha deslliurat d'haver de declarar contra la seva mare. 

Olga Moreno en un plató de Telecinco
Olga Moreno no haurà de declarar davant del jutge. | Mediaset 

Són molts mesos de polèmiques familiars públiques als mitjans de comunicació. Tots ells volen que es posi fi com més aviat millor a aquests conflictes, però sembla que cap dels bàndols no està disposat a cedir.