Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco sap que ja no és benvinguda en assabentar-se de les últimes dades

Rocío no ha ajudat en el seriós problema d'audiències a Mediaset

Rocío Carrasco està vivint una nova etapa professional a la seva carrera. Durant tots aquests anys, la filla de 'La más grande'  s'ha mantingut en un segon pla, sense que transcendissin detalls de la seva vida.

Tot i això, des que va sortir a la llum la seva docusèrie en què destapava tota la veritat sobre el seu matrimoni amb Antonio David i la seva família, la seva vida ha canviat tant que ara Rocío Carrasco no para de sortir a Telecinco, la casa que la va acollir després de publicar la seva història.

I és que Carrasco s'ha atrevit a fer un pas més enllà i ha volgut mostrar la seva versió més 'canyera'. La dona de Fidel Albiac ha assistit al Mediafest, el nou programa de Sálvame on famosos posen a prova el seu costat més creatiu. Entre els participants hi havia la filla de la cantant.

Aquest programa és un intent de la cadena per resoldre el problema d'audiències. Mediaset ha estat líder d'audiència durant molt de temps, però aquest darrer any Atresmedia l'ha avançat i s'ha posicionat en primer lloc. Per això, des de Mediaset han volgut fitxar els personatges més mediàtics.

Com es podia esperar, Rocío Carrasco ha estat entre els fitxatges estrella. La primogènita de Pedro Carrasco ha fet lluir el seu talent sobre l'escenari i ha demostrat que sap cantar, actuar i ballar.

Cal destacar que ja va sortir a escena fa poc en un lloc tan especial com el WiZink Center amb el grup Ojete Calor. Allí, va homenatjar la seva mare cantant Como una ola. Va ser una actuació molt especial per a ella.

Rocío Carrasco i Ana María Aldón
Rocío Carrasco caracteritzada per al Mediafest | MEDIASET

 

Rocío Carrasco no ajuda

Tot i això, l'èxit que va portar el concert no s'ha tornat a repetir. Rocío Carrasco no ha ajudat a pujar els nivells d'audiències al Mediafest Night Fever. Aquest espai no arriba al milió d'espectadors, 812.000 concretament, cosa que fa un 8,6% de quota de pantalla.

Però, aquesta no és l'única notícia, Sálvame també ha baixat a totes les seves edicions, notícia que no ha agradat a ningú, ja que Y ahora, Sonsoles, la competència, ha pujat igualment, en concret +0.9%.

D'altra banda, Cuatro al día ha estat el més afectat pel Mundial de Qatar. Un altre dels afectats és Pedro Piqueras, que no aconsegueix arribar ni als dos dígits. Es queda en un 9,1%. Mentrestant, Vicente Vallés s'emporta el 17,9% del 'share'.

Sembla que no ha servit de res la mítica actuació de Rocío Carrasco amb la seva companya Shaila Dúrcal com a homenatge a 'Las más grandes', les seves mares. Totes dues es van emportar el premi del programa i van quedar primeres, demostrant que són filles de qui són.

Alguns indiquen que això és un desastre per a la cadena. El que ha semblat ser una solució per a un greu mal, no ha fet res més que empitjorar la problemàtica. Al costat de Rocío Carrasco, també s'estrenaven Makoke i Kiko Jiménez. Però, les dades continuen indicant que han de posar remei com més aviat millor a aquesta situació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp