Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco reapareix després de l'última polèmica en companyia d'algú molt famós

Rocío Carrasco reapareix i sorprèn tothom

Rocío Carrasco es convertia al centre de totes les mirades després del que va passar aquesta setmana. La filla de Rocío Jurado rebutjava trobar-se amb els seus dos fills al Jutjat Penal de Madrid. Segons va transcendir, el motiu va ser perquè «no ha estat notificada correctament d'aquesta citació».

Després d'això, el focus es col·locava sobre la televisiva fins que ahir vam poder conèixer què feia. Rocío Carrasco reapareixia a través de les xarxes socials d'una famosa influencer i sorprenia tothom.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco reapareix després de la darrera polèmica

Rocío Carrasco estava d'actualitat aquesta setmana després de no acudir a la darrera cita judicial per l'impagament de la manutenció al seu fill, David Flores. Es tractava de la primera trobada que tindria Rocío Carrasco amb els seus dos fills en anys. Tot i això, finalment, la filla de 'la más grande' no apareixia al jutjat, encara que sí que ho feia el seu lletrat.

Després d'això, el focus ha estat posat sobre Rocío Carrasco, que ha reaparegut de la manera menys esperada. Carrasco no és una gran fan de les xarxes socials i no compta amb perfils a cap d'elles. Tot i això, a través del compte d'Instagram de Sofía Suescun hem pogut conèixer com està Rocío Carrasco i què és l'última cosa que ha fet.

Història d'Instagram de Sofía Suescun, mostrant el menjar de la seva barbacoa
Sofía Suescun anunciava que tenia una visita molt especial | Instagram, @sofia_suescun

Sofía anunciava a través d'una història que «avui tenim visita a caseta», i per això la jove mostrava la gran barbacoa que estava preparant. Molt pocs s'imaginaven que la visita a què feia referència era la de Rocío Carrasco. Unes hores després, la guanyadora de 'Supervivientes 2018' publicava una fotografia amb ella.

A la instantània, totes dues posaven sense maquillatge i en biquini molt somrients, el típic d'un pla de barbacoa i amics. Davant d'aquests calorosos dies d'estiu, Sofía i la Rocío van poder gaudir d'un divertit i refrescant dia de piscina plegades. Però, a més, Sofía revelava una cosa molt sorprenent, i és que, pel que sembla, totes dues comparteixen el mateix gust per la moda.

Història d'Instagram de la Sofía Suescun en la qual apareix ella amb la Rocío Carrasco i les botes roses de Shein
Rocío Carrasco reapareixia en companyia de Sofía Suescun | Instagram, @sofia_suescun

Sofía compartia el bonic gest que havia tingut amb Rocío Carrasco. «La meva Ro volia les botes leggings de Shein i com les vau esgotar en un dia li vaig guardar les meves», ha escrit Sofía Suescun. I ha afegit: «Ella feliç amb les seves botes jiji», compartia.

Una vegada més, Sofía i Rocío compartien la bona química i amistat que hi ha entre elles. La influencer ha estat una defensora a ultrança de Carrasco i, en nombroses ocasions, li ha mostrat el seu suport públicament.

Rocío Carrasco i Sofía Suescun, més unides que mai

Va ser ja al Mediaset Night Fever quan Sofía Suescun va mostrar una imatge del seu noi al costat de Rocío Carrasco que reflectia la bona relació entre tots dos. La influencer deixava ben clar la gran amistat que hi havia entre ells. I sembla que, des de llavors, l'amistat només ha crescut.

A més, cal recordar que Suescun ha estat l'enemiga número u de Rocío Flores i, cada vegada que alguna de les joves compartia plató de televisió, saltaven espurnes.