Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco rep un missatge urgent d'un advocat: «No ho permetrem»

Rocío Carrasco veu frenada la seva alegria per l'avís del lletrat d'un familiar

Rocío Carrasco és feliç perquè l'arribada de la segona temporada de la seva sèrie és imminent. En aquesta entrega, la família materna serà protagonista, ja que s'abordarà el motiu de la nul·la relació que actualment Carrasco manté amb ella.

Precisament per aquest motiu, Telecinco i La Fábrica de la Tele han optat per fer una cosa absolutament inesperada. Perquè els espectadors es preparin, dimarts que ve, dia 14 de desembre, es projectarà una producció que tindrà com a eix la matriarca, Rocío Jurado. Aquest fet ha generat una enorme expectació, però hi ha algú disposat a silenciar Rocío Carrasco, Gloria Camila, l'altra filla de l'artista. Així ho han fet saber els seus advocats.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
Rocío Jurado serà la protagonista d'un especial, previ a la docusèrie de Carrasco | GTRES

Rocío Carrasco sorprèn els espectadors de Telecinco

Tal com s'havia promès, ahir 'Sálvame' va descobrir com seria el compte enrere per a l'arribada de la sèrie de Rocío. Es va revelar que aquesta començaria amb una inesperada emissió que tindrà lloc el dimarts 14 en horari del programa. La producció inesperada sobre Jurado porta per títol 'El último viaje de Rocío'.

David Valldeperas va explicar que tenen «una dada sobre» un fet succeït la nit del 14 d'abril del 2008. L'equip del reportatge ha descobert que totes les pertinences íntimes de Rocío Jurado estan emmagatzemades en un recinte dins de 18 contenidors. «Hi ha un llegat que és el musical, però n'hi ha un altre, que és el més íntim», segons Valldeperas, que detallava que pertinences com vestits, documents o mobles, un total de 36 tones de material, són en un magatzem. 

D'aquesta manera, Valldepersa va donar pas a un vídeo on s'indicava que «fins avui ningú sabia de l'existència d'aquests contenidors. Ni tan sols Carrasco, la seva hereva universal, en coneix amb precisió el contingut». La peça va acabar amb un anunci molt atractiu: «El proper dimarts, 14 de desembre, aquests contenidors seran traslladats i custodiats per a la seva obertura al lloc on es gravarà la docusèrie 'En el nombre de Rocío'.

Aquell dia es desvetllaran documents molt compromesos, fotografies inèdites, un duet censurat o vídeos que no han vist la llum. Tot plegat gràcies a l'esmentat programa sorpresa, que substituirà 'Sálvame'. Després del mateix anunci, en aquest mateix programa, Belén Esteban va justificar Carrasco en assegurar que «va guardar tot això perquè no estava preparada per veure tot aquest material de la seva mare, però ara sí que ho està».

Rocío rep un avís

Tan bon punt s'ha anunciat l'emissió de l'esmentat programa sobre Rocío Jurado, han començat a arribar les reaccions. La primera en pronunciar-se ha estat Gloria Camila, que ja va intentar evitar judicialment que transcendissin els manuscrits de la seva mare. Segons ha publicat 'Informalia', l'advocat de la jove, Enrique Trebollo, ha advertit Rocío, en referència a l'especial, que no permetran «un circ, que es burlin de la justícia».

Gloria Camila
L'advocat de Gloria Camila ha advertit que prendran mesures | GTRES

D'aquesta manera, l'advocat de Gloria Camila ha manifestat que posaran totes les traves legals que se'ls permeti per aconseguir que Carrasco no mostri documents privats de la seva mare. Consideren que ella i la productora han pogut dissenyar una estratègia per aconseguir que finalment es facin públics, cosa que Gloria Camila vol evitar a qualsevol preu perquè creu que deixen en molt mal lloc Ortega Cano. Caldrà esperar per veure què passa, però la primogènita de l'artista és la seva hereva universal.