Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco rep un revés familiar que canvia els seus plans

Rocío Carrasco ha tingut un revés inesperat

No és cap sorpresa el fet que Rocío Carrasco no tingui relació amb la seva família més mediàtica. Això sí, l'excepció és la seva cosina Chayo Mohedano, amb qui manté contacte. Però, ara la cantant li ha donat un dur revés en rebutjar la proposta personal i professional que li ha fet.

L'exdona d'Antonio David li havia ofert a la filla d'Amador que fos figura clau a la Setmana Cultural sobre Rocío Jurado. Tot i això, Chayo Mohedano ha decidit no acceptar el projecte, i li ho ha donat a conèixer de manera pública.

Rocío Carrasco obté la negativa de Chayo Mohedano

La filla de Rocío Jurado, des que donés a conèixer el seu dur testimoni vital a la seva docu-sèrie, ha renascut. Ha rebut l'afecte i la comprensió de molta gent, s'ha omplert de ganes de continuar lluitant i ha pres una decisió ferma. Aquesta no és cap altra que supervisar o posar-se al capdavant de tots els homenatges que es facin a la seva mare.

Per aquest motiu, aquest any és una de les encarregades d'organitzar la Setmana Cultural habitual sobre Rocío Jurado, que tindrà lloc a la terra natal de l'artista entre els dies 22 i 28 d'agost. Es compondrà de diferents actes i un era el pregó, que havia decidit que ho donés la seva cosina Chayo Mohedano.

No obstant això, inesperadament, la filla de Rosa Benito s'ha negat a acceptar aquesta proposta. I ha decidit fer ús de les xarxes socials per explicar el perquè ho ha rebutjat.

Primer pla de Chayo Mohedano.
La cosina de Rocío Carrasco, Chayo, ha declinat la seva oferta  | GTRES

En concret, ha estat al seu compte de Twitter on ha explicat els fets. «He hagut de declinar la invitació de l'alcalde de Chipiona i de la meva cosina Rocío a ser l'exaltadora de la meva tia en aquest 2022. Segons ells, ningú millor que jo i ho agraeixo», començava el 'post'.

A això hi ha afegit: «Però tinc molta feina i no hi ha temps a preparar alguna cosa com ella es mereix per al 22 d'agost. L'any vinent serà».

«L'exaltació no és un concert d'homenatge a la meva tia. És més semblant a un pregó, exaltant la figura de Rocío Mohedano Jurado amb vídeos, anècdotes, escrits i cançons», prosseguia el seu escrit.

«Seré exaltadora, però no aquest any. Gràcies a qui ha pensat en mi per fer-ho. Associació, ajuntament i família», finalitzava.

Aquesta declinació de l'oferta haurà estat un cop inesperat per a Rocío Carrasco. Fins i tot, ha generat un gran enrenou a les xarxes, ja que n'hi ha que consideren que Chayo s'ha negat a acceptar-la per posicionar-se al costat de la seva família mediàtica en contra de Rocío.

D'altra banda, n'hi ha els que creuen que el que ha passat demostra que la filla de 'La Jurado' sí que té estima a Chayo malgrat les xerrameques.

Rocío Carrasco, feliç malgrat el revés

La filla de Pedro Carrasco segur que no s'esperava el rebuig de la seva cosina, però aquesta desil·lusió no li ha esborrat el somriure. I és que ara té diversos projectes que la tenen realment il·lusionada.

D'una banda, hi ha aquesta esmentada Setmana Cultural. I, de l'altra, cal recordar que el proper 1 de juliol obrirà, per fi, les portes el museu de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco, malgrat el rebuig, segueix feliç amb el que s'acosta | Europa Press

Però hi ha una cosa més imminent. Serà el pròxim 14 de juny quan es produirà l'estrena de la segona part de la seva docu-sèrie. Portarà per títol En el nombre de Rocío i, segons s'ha rumorejat, deixarà en evidència amb proves la seva mediàtica família.

Aquesta segona temporada, però, segons sembla, s'emetrà a Mitele Plus, tot i que està previst que més tard arribi a Telecinco, disponible per a tot el públic.