Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Abraçada de Rocío Carrasco i Rocío Jurado

Rocío Carrasco se sincera sobre la seva mare i aquesta vegada explica la veritat

Rocío Carrasco ha parlat clar i net a un programa de televisió

Rocío Carrasco es troba al punt de mira per les acusacions que ha rebut després de presentar una desfilada de moda de José Perea. Però també perquè en unes setmanes s'haurà de veure cara a cara amb el fill en un judici. Tot i això, avui és notícia per un altre motiu.

Ho és perquè Rocío s'ha sincerat i ha explicat de debò què pensaria la seva mare sobre el musical que ha creat en honor seu. Ho ha confessat a un programa de la televisió valenciana.

Rocío Carrasco admet la realitat

La dona de Fidel Albiac es troba ara en plena promoció del musical sobre la seva mare, 'La Jurado', que ella ha creat i produït. Un musical que té com a protagonista la seva amiga, Anabel Dueñas i que està recorrent tot Espanya. Precisament, per aquest motiu ha concedit una petita entrevista al programa 'Bona Vesprada', de la cadena valenciana À punt, atès que s'ha posat en escena a València.

Primer pla de Rocío Carrasco somrient.
Rocío Carrasco ha deixat clar què pensaria la seva mare del musical. | GTRES

Rocío hi ha confessat què pensaria Rocío Jurado d'aquell espectacle que pretén rendir-li homenatge. Ha dit: «La meva mare es tornaria boja, estaria contentíssima, li encantaria. Bé, jo crec que pujaria a l'escenari i Anabel no podria cantar ni una cançó sola. Això sí, ja hi puja ara com ara d'alguna manera».

Carrasco també ha confessat que en aquest musical «hi ha moltíssimes cançons que falten. Per aquest motiu, anem fent canvis i anem afegint-ne a cada lloc, precisament perquè el seu repertori és summament gran. De les imprescindibles, per dir-ho així, mai no en falta cap».

Com no podia ser altrament, Rocío ha aprofitat per animar els valencians a gaudir de l'espectacle: «El musical no se l'han de perdre, però no perquè ho digui jo, ho diu tothom que l'ha vist. La història va narrant la vida de Carmela, que es presenta a un càsting per fer de la meva mare a un musical. Va explicant la seva vida arran de les cançons de Rocío i del paral·lelisme amb la seva vida. Aleshores, en aquesta història poden entrar cinc cançons d'un tema. És a dir, que les cançons poden explicar el mateix que s'està explicant a la història, les hi rotem».

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha explicat els detalls de l'espectacle en honor a la seva mare. | CatalunyaDiari

En aquesta ostentació de sinceritat ha explicat una cosa que li ha passat recentment i l'ha emocionada: «L'altre dia vam ser a Llorca i em va fer una il·lusió tremenda que se'm va acostar l'empresari que contractava l'auditori. Li vaig preguntar, en acabar, si li havia agradat, perquè per mi és important que els que contracten l'espectacle en surtin satisfets. I em va dir el millor que se li pot dir a algú que s'hi dedica: "No t'has adonat que tens un espectacle rodó?"».

Rocío Carrasco continua rebent mostres d'afecte

L'ex d'Antonio David cada vegada que apareix a la televisió aconsegueix que les xarxes socials se'n facin ressò i, a més, que sorgeixin nombrosos missatges mostrant-li el seu suport incondicional. De grat o per força, això ha passat després de la seva intervenció al canal valencià.

Rocío ha rebut comentaris com ara: «Ella s'ha guanyat a pols l'afecte i el respecte de tot un govern. I també de tot Espanya i Llatinoamèrica» i «Sempre amb Rocío i amb totes les Rocío». En aquesta mateixa línia hi trobem: «Jo veig que les m*rdes que vivien a costa seva s'han convertit en 'tiktokers' i poca cosa més. Rociíto s'ha convertit en Rocío Carrasco i no la para ni Déu. Jo sí que et crec».