Fotomuntatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno.

El xicot d'Olga Moreno: primeres paraules després de descobrir tota la veritat

El xicot d'Olga Moreno, Agustín Etienne, parla després de conèixer la ruptura

La ruptura d'Antonio David Flores i Marta Riesco continua fent parlar molt. Els dos protagonistes sembla que no han acabat de la millor de les maneres i tots dos estan disposats a trencar el silenci.

De manera indirecta, el focus també s'ha col·locat sobre Olga Moreno i Agustín Etienne. La parella continua apostant fort pel seu amor.

Ara, després de conèixer-se la realitat de la ruptura d'Antonio David amb la periodista, ha estat el xicot d'Olga Moreno qui s'hi ha pronunciat. I les seves paraules han estat molt aclaridores i significatives.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Agustín Etienne es pronuncia sobre la ruptura

Semblava que la relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco era «indestructible». I que, després de la gran voràgine mediàtica que havien travessat, res no podria amb ells.

No obstant això, de la forma més inesperada possible, la reportera anunciava el final de la relació, col·locant el focus de forma directa sobre Rocío Flores.

Foto d'Agustín Etienne i Olga Moreno caminant pel carrer i sent entrevistats per la premsa.
Agustín Etienne, parella d'Olga Moreno, es pronuncia sobre la ruptura d'Antonio David i Marta. | Europa Press

Paral·lelament, el focus també es posava sobre Olga Moreno i Agustín Etienne. I és que només cal donar una ullada a les xarxes de tots dos per comprovar el bon moment que viuen.

L'empresària i el mànager estan travessant una gran època, i, com calia esperar, els mitjans no han trigat a preguntar-los per la ruptura del moment.

Encara que tots dos han decidit renunciar als mitjans de comunicació, la parella d'Olga Moreno no ha dubtat a oferir les seves primeres paraules sobre la ruptura.

De forma molt concisa i contundent, Agustín responia amb un tallant «Moltes gràcies» a la reportera que li preguntava sobre la ruptura.

Tot i que aquestes primeres paraules de part del xicot d'Olga Moreno han estat molt breus, el que demostra és que no tenen gens d'interès per entrar en polèmiques. Agustín sempre s'ha mantingut al marge de qualsevol conflicte que el pugui esquitxar.

L'actitud d'Etienne ha estat molt semblant a l'ex d'Antonio David quan ha estat preguntada, que només ha mostrat un somriure sense ni tan sols deixar anar una sola paraula.

Olga Moreno i Agustín Etienne continuen apostant per la seva història d'amor

Abans fins i tot que Telecincoimposés el seu veto, Olga Moreno decidia abandonar la televisió per centrar-se en la seva relació amb Agustín Etienne. Encara que al principi no eren gaire donats a passejar el seu amor a les xarxes, ràpidament van consolidar la relació i van fer el gran pas.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno posant junts.
La relació d'Olga Moreno i Agustín Etienne continua per bon camí. | Instagram: @olgamorenooficial

Ja és molt habitual veure les publicacions de les seves sortides, viatges romàntics i dies de relax que passen junts. I és que, en aquest cas, l'amor ha triomfat.

Tots dos prefereixen no parlar amb els mitjans de comunicació i mantenir un perfil mediàtic baix, sense escàndols i sense ser els protagonistes de les revistes.

El que sí que està clar és que Olga no pensa dir res en contra ni a favor d'Antonio David Flores. Quan tots dos van acabar la seva relació, van acordar un pacte de silenci pel qual mai no carregarien públicament contra l'altre.

La raó de pes que va portar tots dos a prendre aquesta decisió va ser la seva filla en comú, Lola, de 8 anys. Tant Olga com l'ex de Rocío Carrasco saben el que és patir l'escarni públic, per la qual cosa la seva prioritat més gran ara mateix és protegir la petita.