Imatge de Christian Gálvez durant un esdeveniment

Christian Gálvez revela el secret que pocs saben de l'acomiadament de 'Pasapalabra'

Christian Gálvez sorprèn amb les seves declaracions

Christian Gálvez ha deixat tothom sense paraules en revelar en la seva última entrevista el que ningú s'imaginava sobre la seva sortida de 'Pasapalabra'.

Avui dia, aquest presentador de televisió no pot estar més content. Després de la fugida d'aquest conegut concurs de Mediaset España, va estar uns quants mesos fora de la cadena, però tot apunta que la seva sort ha canviat completament.

Amb l'arribada '25 palabras' a Telecinco, Christian Gálvez ha aconseguit renovar el seu contracte de llarga durada amb aquesta empresa audiovisual. A més a més, aquest nou espai ha aconseguit arribar as 100 programes d'emissió. Encara que les dades d'audiència no són especialment destacables, la veritat és que s'han convertit en tot un èxit a TikTok.

Ara, i durant la seva entrevista per a El Televisero, Christian Gálvez ha fet una inesperada confessió sobre el seu acomiadament a 'Pasapalabra'.

Christian Gálvez destapa tota la veritat

Christian Gálvez no ha tingut cap problema a compartir públicament el que va suposar per a ell la seva sortida de 'Pasapalabra': «Va ser una pèrdua». Encara que ha reconegut que va ser molt dur per a ell, també ha deixat caure que, al seu moment, li van donar l'oportunitat de continuar formant part de l'equip.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
Christian Gálvez està molt content per l'acceptació que ha tingut '25 palabras'. | Telecinco

Tot i que va tenir «la possibilitat de recuperar» el seu lloc de treball dins del format, Christian Gálvez ha deixat molt clar quins són els seus principis. «Vaig preferir quedar-me aquí al grup. Jo crec que prima la lleialtat i, per a mi, Mediaset ha estat lleial amb mi i jo he estat lleial amb Mediaset. Estic on vull estar. Podria haver estat a altres llocs, però estic on vull estar».

Després d'escoltar aquestes declaracions, el treballador d'aquest portal de notícies li ha preguntat directament si li van oferir fitxar per Antena 3per continuar al capdavant de 'Pasapalabra'«Jo dic que vaig preferir quedar-me aquí. I no vaig dubtar. Quan vaig parlar amb Paolo, cara a cara, no ho vaig dubtar», ha puntualitzat Christian Gálvez i ha aclarit així tots els dubtes. El comunicador podria haver continuat formant part del format amb més èxit de la televisió espanyola, però Gálvez considera que la lleialtat està per sobre de tot.

A més, i esmentant el seu company, Risto Mejide, Christian Gálvez ha assegurat que el més important a la vida és: «aprendre a deixar anar. Créixer o madurar és aprendre a acomiadar-se. I a mi el que m'ha ensenyat la televisió és que cal aprendre a acomiadar-se. Hi ha programes en què jo tenia molta fe i no van acabar de funcionar, però aprens a acomiadar-te de les coses».

Christian Gálvez a 'Pasapalabra'
Christian Gálvez fa una confessió inesperada sobre la seva sortida de 'Pasapalabra'. | Mediaset

Tot i això, i encara que ja no està lligat a aquest concurs, Christian Gálvez ha confessat que es va posar en contacte amb Rafa Castaño per felicitar-lo per la seva victòria. «Cal ser professional, però per sobre de tot cal ser bona persona. Per això, vaig felicitar tant Rafa com Roberto i Orestes», ha assegurat abans d'aclarir que «hi ha molta gent a qui tinc afecte, encara que estiguin a una altra cadena».

Sigui com sigui, Christian Gálvez està molt content de la gran acceptació que ha tingut el seu programa, '25 palabras'. Ara bé, com ell mateix ha assegurat, no li importaria assumir altres reptes professionals, com «algun programa en horari de màxima audiència o algun de talents».

Tot i això, és conscient que, «quan tens un programa diari i un concurs, que és el que m'agrada, no em puc queixar», però ha aprofitat l'ocasió per enviar un missatge al seu cap: «Alessandro Salem sap que, si vol alguna cosa de mi, ho tindrà. Espero que puguem fer més coses. I de fet, amb la productora estem fent més coses i estem produint coses per a Mediaset».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!