Shakira, al programa 'The Tonight Show'.

L'última clatellada de Shakira contra Gerard Piqué: «Ja no importa»

Shakira ha tornat a dir la seva contra Gerard Piqué

Un altre cop. I és que sembla que Shakira no es cansa d'enviar una i una altra vegada indirectes a qui fos, fins fa només un any, la seva parella sentimental.

Gerard Piqué no deixa de rebre, des d'aquella famosa cançó amb Bizarrap que va fer la volta al món, les indirectes més directes de la colombiana. I aquesta vegada, com era d'esperar, no n'ha estat l'excepció.

La nova i brutal indirecta de Shakira a Gerard Piqué

Aquest cap de setmana, la cantant ha estat premiada amb el guardó 'Mujer del año' a la gala Mujeres Latinas en la Música en el que era el seu primer acte públic després d'abandonar Barcelona. Un premi que recollia pronunciant un discurs que no ha passat desapercebut per ningú.

I és que l'artista de Barranquilla no es tallava ni un pèl a l'hora de parlar públicament —això sí, aquesta vegada sense que fos en una de les seves cançons— sobre la seva passada relació amb Gerard Piqué.

Després de la ruptura força traumàtica, que el seu ex comencés una nova relació amb Clara Chía, de marxar del que era casa seva i d'encetar una nova als Estats Units, Shakira ja no vol callar més pel que fa als seus sentiments.

«A quina dona no li ha passat alguna vegada que per buscar l'atenció, l'afecte o l'aprovació de l'altre s'ha oblidat d'ella mateixa?», començava. «A mi m'ha passat més d'una vegada».

«Ja no importa tant si algú t'és fidel o no t'és fidel», continuava fent referència clarament a la seva passada relació. «El que importa de veritat és si continues sent fidel a tu mateixa».

Tampoc no dubtava a l'hora de defensar la seva música i les seves cançons, plenes de missatges ocults i, de vegades, d'altres no tan ocults. «Vaig escriure el que vaig escriure, vaig cantar el que vaig cantar perquè només una dona pot estimar fins a trencar-se».

Però, deixant de banda les constants clatellades a l'exblaugrana, Shakira tampoc no s'ha oblidat d'agrair-li-ho tot a la seva mare, a qui considera un suport essencial. «Tot i les dificultats a les quals has hagut d'enfrontar-te aquest any, continues dempeus, amb el teu amor sense límits i resiliència. Per mi, mami, has estat la dona de l'any».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!