Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco

Rocío Carrasco trenca el silenci sobre Jorge Javier Vázquez i confirma les sospites

Rocío Carrasco ha donat detalls sobre el veritable estat del presentador

La decisió dràstica de Jorge Javier Vázquez d'allunyar-se de la televisió continua acaparant titulars. Després d'unes setmanes d'absència estranya, en què el presentador desapareixia completament de Telecinco, les pitjors sospites s'han acabat convertint en realitat.

Era el mateix Jorge Javier qui aprofitava per explicar la delicada situació que travessa i que l'ha portat a demanar la baixa per malaltia. L'imminent final de 'Sálvame' i el seu possible acomiadament han acabat passant-li factura al que era una de les grans estrelles de Telecinco. I, precisament per això, ha decidit allunyar-se de la televisió enmig del pitjor moment.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez a la presentació del seu nou llibre, 'Antes del Olvido'
Rocío Carrasco, el gran suport de Jorge Javier en el seu pitjor moment | Europa Press

«Perdoneu que us robi un instant. Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que s'han posat en contacte amb mi per mostrar-me el seu afecte, el seu suport i la seva comprensió», ha compartit amb els seus seguidors.

«Les vostres paraules em fan somriure, emocionar-me fins a la llàgrima i seguir pensant que va valer la pena. Però de vegades cal parar. El cos i la ment t'envien senyals i al llarg de la meva vida jo he estat poc de fer-los cas», reconeixia fa tot just uns dies.

«Fins avui. Necessito parar per cuidar-me. Per preguntar-me què vull. Si ho tinc clar. Si com que no ho sé millor espero. En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso encara que el millor sigui el que més em vingui de gust demà», al·legava.

Rocío Carrasco dona pistes sobre el veritable estat de Jorge Javier Vázquez

«No ho sé. Així que per ara només puc dir 'Fins sempre'. 'Fins quan pugui'. 'Fins que sorgeixi'. I, per sobre de tot, gràcies. Gràcies a vosaltres, va valer la pena», escrivia.

Un comunicat davant del qual tots els companys li han mostrat el màxim suport. De fet, Jorge Javier ha procurat refugiar-se enmig d'aquest moment tan delicat per a ell en els seus amics i familiars, entre els quals destaca la presència de figures com Rocío Carrasco.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Jorge Javier Vázquez preocupa tothom amb la seva absència | Mediaset

De fet, el de Badalona es deixava veure amb ella durant la seva primera aparició pública en tot aquest temps. I ha estat precisament la mateixa Carrasco la que acaba de donar certes pistes sobre el veritable estat del seu amic. «Ho vam passar molt bé, vam estar estupendament i jo el veig bé, però això li heu de preguntar a ell», ha comentat la filla de Rocío Jurado sense voler entrar en més detalls.

Precisament, Belén Esteban també aprofitava per fer-li una petició desesperada al presentador. I és que espera que Vázquez torni a Telecinco el dia 23 de juny, quan 'Sálvame' arribi al seu final de manera definitiva.