Rocío Carrasco en primer pla trista.

Rocío Carrasco ja ho sap: han trencat definitivament i hi ha una prova

Rocío Carrasco segueix molt atenta la separació d'una persona del seu entorn

Rocío Carrasco segueix amb molta cura tots els moviments d'Antonio David. Durant les darreres setmanes ha estat pendent de la seva separació, però també de la nova relació que ha iniciat amb Marta Riesco.

La parella ha donat molts titulars recentment, especialment després d'anunciar-se la ruptura definitiva. En un primer moment s'havia considerat la possibilitat que es tractés d'un muntatge per treure'n benefici econòmic. Però, de moment, aquesta teoria cal descartar-la.

A les darreres hores, es va especular amb una possible reconciliació entre l'ex de Rocío Carrasco i la seva noia. Tot va començar quan la reportera va penjar al seu perfil d'Instagram un vídeo des de la terrassa de casa seva. La seva intenció era promocionar davant dels seguidors la roba que portava.

Però hi va haver un petit detall que no va passar desapercebut per a algunes persones. Al reflex de la finestra es podien apreciar unes cames, que aparentment eren d'un home. Apareixien creuades, una postura que sol adoptar amb força freqüència l'exguàrdia civil.

A partir d'aquí van saltar totes les alarmes. Van ser molts els que van pensar que Antonio David i Marta havien tornat.

Històries d'instagram de Marta Riesco
Rocío ha pogut comprovar com hi havia un home a casa de Marta | Instagram

Tenien aquesta prova gràfica, que possiblement no es podia considerar concloent. Com és lògic, ràpidament li van preguntar qui era aquella persona que estava al seu pis.

Va assegurar que es tractava del marit de la seva mare, una versió que no va ser creguda per gaire gent. La consideraven una resposta per sortir del pas tan bé com sigui possible. Però el diari ABC es va encarregar de corroborar-ho.

Per sorpresa de Rocío Carrasco i dels seus seguidors no era l'excol·laborador de televisió qui estava amb la periodista. Era un altre home. Van analitzar imatges d'aquell mateix dia en què es veia Marta amb el mateix vestit que apareixia al vídeo.

Caminava pel carrer en companyia de la seva mare i del seu marit. Va resultar que les cames que apareixien al 'storie' d'Instagram eren les d'aquest senyor. Per arribar a aquesta conclusió només va caldre fixar-se al vestidor que portava ell aquell dia.

Vestia uns pantalons texans i unes sabatilles esportives, que eren les mateixes que es van poder veure al reflex de la finestra. El calçat eren unes New Balance, del model 373, que són força comunes i accessibles per a tota mena de butxaques.

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez al programa 'Montealto'.
Rocío Carrasco continua destapant records del passat | Mediaset

No es pot comprar amb la despesa que sol fer l'encara marit d'Olga Moreno. És habitual que utilitzi algun disseny exclusiu de Valentino, on el preu sol disparar-se força més.

Rocío Carrasco segueix al mig de la polèmica

Segurament que Rocío Carrasco s'alegri de les desgràcies del seu ex. Torna a estar solter, i pel camí ha deixat una altra víctima, com és la reportera de Telecinco. Pel que sembla, les opcions de tornar a estar junts són mínimes.

Ella s'ha sentit enganyada per la forma d'actuar d'Antonio David. Volia estar al seu costat, però sense signar el divorci amb la dona. Ja feia dos anys que estaven junts i volia que fes un pas més per salvar la seva relació.

Mentrestant, Marta intenta recuperar la normalitat després de tornar a incorporar-se al programa després de diversos dies de baixa. L'enrenou mediàtic la va obligar a allunyar-se un temps de la televisió. La pressió que va suportar va arribar a afectar-lo en l'aspecte anímic.

Per la seva banda, Rocío Carrasco segueix centrada a l'especial 'Montealto', on va revelant detalls del seu passat. A través dels records que va trobar a casa de la seva mare va deixant petits missatges a alguns membres de la seva família. Els primers han anat a parar a Ortega Cano i Gloria Camila.