Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Fidel Albiac amb Rocío Flores i David Flores Carrasco

Rocío podria explicar ja el que Fidel Albiac «feia al seu germà David Flores»

David Flores Carrasco podria estar descontent amb el tracte de Fidel Albiac

Fidel Albiac s'ha convertit en un altre dels grans protagonistes de Montealto: Regreso a la casa. Dilluns passat, el 7 de febrer, el marit de Rocío va ser assenyalat directament per Gloria Camila, però Rociíto va decidir no contestar.

De fet, la va emplaçar a veure els següents programes on li donarà resposta recordant el despatx i el saló de Rocío Jurado. Però que la figura de Fidel hagi sortit a la palestra, el col·loca en una situació delicada.

Més que res perquè hi ha certs episodis que l'empresari preferiria que no veiessin la llum. Moments de la seva convivència amb els nets de la 'La Jurado' on David Flores Carrasco juga un paper fonamental i que ara podrien sortir a la llum.

David Flores Carrasco i la seva relació amb Fidel Albiac

Hi va haver una època on Fidel, Rocío i els dos fills d'aquesta convivien en pau i harmonia. Fins que tot va començar a torçar-se per la influència negativa que Antonio David exercia sobre els infants. Especialment sobre Rocío Flores, a qui va manipular de manera que va arribar a inculcar-li un odi atroç a la seva pròpia mare.

Després del primer documental on vam conèixer el calvari que Rociíto va viure a les mans de l'exguàrdia civil, ara arriba una nova entrega. Una segona part que narrarà l'origen del distanciament de l'hereva universal amb el clan Mohedano-Jurado.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i David Flores Carrasco.
Deixen caure que Fidel Albiac no es va comportar bé amb David Flores | Catalunya Diari

Pocs dies després que això vegi la llum, alguns dels seus protagonistes comencen a avançar-se i a explicar la seva versió dels fets. Aquest és el cas de Gloria Camila, que no ha dubtat a assenyalar Fidel com la persona que sempre ha dirigit la seva germana.

No és la primera vegada que l'empresari surt malparat. Fa mesos, la filla de l'exguàrdia civil ja va posar al punt de mira Albiac. Que la seva mare fes pública la sentència que la va condemnar per maltractaments després de la pallissa que li va propinar, va provocar la ira de la jove.

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Fidel Albiac torna a estar al focus de la polèmica | GTRES

En aquest sentit, va decidir explicar una versió totalment distorsionada allunyada de l'oficial i documentada. A més, va deixar caure qui la volia escoltar, que el marit de la seva mare no tenia un tracte bo amb ells.

«Està desitjant explicar allò que Fidel Albiac feia al seu germà David», afirmaven. Pel que sembla, Rocío volia estirar la manta i revelar el veritable rostre de l'advocat.

Què feia a David Flores Carrasco?

Ara que Fidel ha tornat a sortir a la palestra gràcies a les declaracions de la filla d'Ortega Cano, potser és el moment. El moment que Rocío Flores estava esperant per revelar finalment el que ha estat callant durant mesos.

Concretament alguna cosa que té a veure sobre com era la convivència amb el marit de la seva mare i que mai no ha vist la llum. Alguns comportaments que no el deixen en bon lloc i que Antonio David va avançar en una entrevista.

Muntatge de Fidel Albiac amb Rocío Flores
Rocío Flores està en contra de Fidel Albiac | Catalunya Diari

«David vivia apartat, estava sol. El meu fill sopava a la cuina i Rocío i Fidel al saló», va explicar. Un testimoni que contrasta amb el que la filla de 'La Jurado' va revelar a la primera part del seu documental.

A més, Amador Mohedano també va posar en relleu com n'era d'estricte l'empresari amb els fills de Rocío, als quals va aplicar «severs càstigs».

Una imatge gens bona d'Albiac, que podria empitjorar si Rocío Flores decideix estirar la manta i explicar «el que feia a David». Una cosa que podria passar d'aquí poc si la versió de Rociíto no convenç la resta de la família.