Rocío Flores perd el seu gran amic i sabem qui és el culpable

La relació entre els dos exsupervivents s'ha refredat notablement

Albert Barranc i Rocío Flors durant la seva participació a 'Supervivientes'
Barranco i Rocío Flores es van convertir en grans amics durant 'Supervivientes' | Cuatro

Malgrat que a l'illa Rocío Flores i Barranco eren inseparables sembla que la seva amistat s'hauria refredat en finalitzar 'Supervivientes' i tornar a Espanya. De fet, ha estat l'extronista de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' qui ha confessat que la seva amistat no passa pel seu millor moment. 

Barranco s'asseia al plató de 'Viva la vida' per explicar que «avui dia no tenim relació». Una notícia que ha sorprès, i molt, als seus seguidors, ja que Rocío i ell han estat intercanviant una sèrie de missatges a través de les xarxes socials on quedava ben patent la bona amistat que els uneix.

Tot un seguit de bromes

Barranco va decidir compartir al seu compte d'Instagram una sèrie de bromes que van sorgir després que la filla d'Antonio David Flores comentés una de les 'stories' publicades pel català. La imatge mostra com tots dos tenen una bonica amistat.

De fet, Rocío no va dubtar en fer el mateix i compartir també els missatges que Albert li havia enviat. Així doncs, si fos cert que ara per ara no mantenen cap relació, tot fa pensar que aquesta podria recuperar-se sense problema després de veure la bona sintonia que els dos exconcursants de 'Supervivientes' mantenen.

Albert Barranc al plató de 'Viva la vida'
Barranco confessa no tenir relació amb Rocío Flors | Telecinco

El xicot de Rocío i Gloria Camila, els dos culpables

El català no va dubtar en assenyalar a 'Viva la vida' qui eren els responsables d'aquest distanciament amb Rocío Flores. Barranco sosté que «tant el seu xicot com la seva tia (GloriaCamila) són els causants. No m'ho esperava». De fet, Albert assegura que tots dos «li han menjat el cap».

L'extronista creu conèixer quin és el motiu pel qual hauria decidit trencar la seva amistat i és que Barranco assenyala que algú li hauria dit a Rocío que Barranco havia insinuat que ella se sentia atreta per ell. Una informació que l'exsupervivent ha desmentit per complet però la néta de Rocío Jurado no hauria quedat del tot convençuda.

«La tenia com a una germana. Sortir i no tenir ni converses per WhatsApp em fa mal. Hem parlat però molt poc, coses molt puntuals» ha explicat el català que se sent molt dolgut per l'actitud que manté Rocío.


Comentaris

envia el comentari