▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

«Rocío Flores va ser atesa per un metge, no hi ha cap muntatge»

El seu company de 'Supervivientes', Jorge Pérez, ha donat la cara per la seva amiga i companya de 'reality'

Rocío Flores està a l'ull de l'huracà després que les revelacions de la seva mare en televisió hagin originat un veritable tsunami mediàtic que ha esquitxat de ple a la jove 'influencer'. Per a molts, l'opinió sobre Rocío Flores ha canviat radicalment després del documental de Rocío Carrasco, on relata alguns dels terribles episodis viscuts amb la seva filla ja fa més de vuit anys.

Des d'insults i amenaces fins al robatori de documentació amb l'objectiu de portar informació al seu pare, Antonio David Flores, passant per la brutal pallissa que Rocío Carrasco va patir a mans de la seva filla l'any 2012 i que va suposar la fi de la seva relació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores, de concursant estimada a Telecinco a ser qüestionada i criminalitzada

Durant el seu pas per 'Supervivientes', la filla d'Antonio David va despertar la simpatia i l'afecte dels espectadors i col·laboradors de Telecinco, que es van mostrar molt empàtics amb la jove després de mostrar en ple directe els seus sentiments per la malmesa relació amb la seva progenitora, Rocío Carrasco.

Un dels episodis més recordats d'aquella edició va ser quan Rocío Flores, molt afectada en conèixer la notícia de l'esclat de la pandèmia del coronavirus, va demanar que li digués si la seva mare estava bé, i va patir un atac d'ansietat, fruit de tots els sentiments que té cap a la seva mare.

En aquell moment, les llàgrimes de Rocío Flores van commoure a tots i van fer reflexionar a molts sobre un problema familiar que semblava tenir com a úniques víctimes als dos fills de la parella. I és que ningú entenia com una mare podia romandre tants anys sense comunicar-se amb els seus fills, una pregunta a la qual s'ha anat donant resposta al llarg dels episodis de la sèrie-documental de Rocío Carrasco.

Els arguments i proves ofertes per la filla de Rocío Jurado han posat de manifest que la jove segueix manipulada pel seu pare, una situació que li ha impedit tenir un acostament amb ella, ja que una reconciliació en aquestes circumstàncies sembla impossible.

Jorge Pérez corrobora l'episodi d'ansietat de Rocío Flores a 'Supervivientes'

No obstant això, molts s'han escudat en aquesta manipulació per posar en dubte els sentiments que Rocío Flores va expressar cap a la seva mare públicament durant el seu pas per 'Supervivientes'. D'aquesta manera, totes les declaracions de la jove fins al moment han estat qüestionades i desacreditades, arribant a ser criminalitzada i titllada de ser una persona freda i calculadora amb què l'única intenció en els platós de televisió és seguir l'exemple del seu pare: complir amb el paper de víctima. Però, Jorge Pérez, que va conviure amb la jove durant l'estada de dos a Hondures, ha sortit al pas per donar la cara per la 'influencer'.

El que fos guanyador de 'Supervivientes' ha sortit en defensa de la seva amiga en assegurar que l'episodi d'ansietat viscut en el concurs per Rocío Flores va ser completament real, una contestació que ha servit per fer callar algunes veus, com la de Belén Rodríguez, que ha qüestionat la veracitat d'aquell problema de salut.

«Em considero objectiu en aquest assumpte. L'atac d'ansietat de Rocío Flores quan va succeir la notícia de la pandèmia, va ser real. Va ser atesa per un metge i això ho he vist jo. No va ser un muntatge», advertia l'exsupervivent a 'Conexión Honduras' per deixar constància que el dolor de la seva amiga en els Cayos no formava part de cap estratègia.

Cal recordar que molts que defensen el testimoni de Rocío Carrasco han carregat contra Rocío Flores tot i la petició pública que ha fet la protagonista del documental, que des del principi ha intentat posar el focus sobre Antonio David i no sobre la seva filla.

«Aquell matí Rocío em va agredir, però no era ella la que em pagava, era el seu pare. Perquè vull deixar clar ja des del principi que la meva filla va ser botxí perquè abans va ser víctima d'aquesta persona», assenyalava Rocío Carrasco abans de demanar que no linxessin a la seva filla pel succeït en el passat.


Comentaris

envia el comentari