Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores publica les imatges de l'etapa en què va perdre la seva mare

La filla de Rocío Carrasco treu a la llum les primeres fotos pujades a Instagram cinc mesos després de la brutal pallissa a la seva mare

Rocío Flores ho ha tornat a fer. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha aprofitat la seva faceta com a 'influencer' per compartir amb els seus seguidors unes imatges triades a consciència per assestar-li un cop a la seva mare. I és que no són unes fotografies qualssevol si tenim en compte tot el que fins ara s'ha narrat en el documental, i sembla que són un missatge dirigit a Rocío Carrasco perquè es tracten d'unes instantànies que fins ara romanien ocultes, però que Rocío Flores ha decidit treure a la llum.

Ella mateixa les va pujar a la xarxa social el 2012, any en què li va propinar la brutal pallissa a la seva mare, i les tenia arxivades i ocultes als seus seguidors. Fins ara. Quan ella mateixa ha optat per 'desarxivar' i fer que siguin públiques al seu mur.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores treu a la llum les fotos de l'any que va marcar la seva vida

Era el desembre de 2012 quan Rocío Flores decidia pujar al seu compte d'Instagram un 'selfie' amb el qual donava la benvinguda als seus seguidors. La filla d'Antonio David comptava amb 15 anys i res feia presagiar que tan sols uns mesos abans, li havia clavat una pallissa a la seva mare a la qui va deixar inconscient a terra i va haver de ser tractada a l'hospital.

Durant anys, les primeres imatges de l'etapa més dura de la vida de Rocío Flores han romàs ocultes per als seus fans, fins que ara ella mateixa ha decidit fer servir l'opció de 'desarxivar' amb què compta la xarxa social perquè tothom pugui veure-les. Una decisió presa en plena polèmica pel documental de Rocío Carrasco, i just quan es compleix gairebé una setmana des que va sortir a la llum la baralla amb la seva mare i com la jove va ser condemnada per maltractament habitual.

Es desconeix la raó que l'ha dut a treure a la llum aquestes velles fotografies, però sembla un missatge dirigit cap a la seva mare. En elles podem veure una Rocío Flores de 15 anys, feliç i riallera compartint moments al costat dels seus amics, encara que, com era d'esperar, les publicacions s'han omplert de missatges crítics cap a la seva actitud despreocupada. Però, d'altra banda, també d'aquells que li donen suport i segueixen defensant-la.

Cinc mesos abans va deixar la seva mare inconscient després d'una pallissa

El 2012 va ser l'any que va marcar de manera definitiva la vida de Rocío Flores. Al juliol, una baralla amb la seva mare va acabar a cops de puny i puntades de peu i amb Rocío Carrasco a l'hospital. Un punyent moment que la mateixa filla de Rocío Jurado va explicar en el documental, i el motiu causant del distanciament entre mare i filla.

Així, la nena va acabar vivint amb el seu pare i des de llavors el contacte es va perdre. Ara Rocío Flores permet als seus seguidors veure com era aquesta Rocío de 15 anys, potser en un intent de rentar la seva imatge pública molt danyada des que s'ha conegut el testimoni de la seva mare. No obstant això, els missatges que rep no estan sent gens agradables.

«Demana perdó», «Posa't en mans d'especialistes», «Se't veu afectada després del qual va passar… No tens vergonya, l'edat no és justificació», «Tothom hem tingut una època de rebel·lia, però tu et vas passar de la ratlla», «Segur que en aquesta foto ja estaves lliure de regles i disciplina»,«A aquesta edat va ser quan li vas donar la pallissa a la teva mare?», són alguns dels comentaris que han rebut les publicacions.

Un abans i un després, però sempre la mateixa essència

Hi ha un abisme entre la Rocío Flores de l'any 2012 i la del 2021. Malgrat això, hi ha alguna cosa que se segueix mantenint: el seu caràcter indomable. De moment, la jove només s'ha pronunciat de manera prudent a 'El programa de Ana Rosa' sense voler aprofundir en el testimoni de la seva mare, però defensant que va passar fa nou anys i fent al·lusió al fet que només ella sap el que va viure en aquesta casa. No hi ha res que justifiqui una agressió de semblant calibre, però Rocío es manté ferma en la seva versió.

D'altra banda, es rumoreja que la filla d'Antonio David ja no aguanta més i que vol explicar la seva història. «Ella ha expressat entre bambolines que vol parlar», afirmava Gustavo González. «Rocío Flores dona per perduda la seva mare. Està molt enfadada amb la veritat que s'està escoltant. Està disposada a parlar gratis o donar els diners per una possible entrevista», afegia el paparazzi assegurant que les negociacions ja s'han posat en marxa.