Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

«Fora Anabel Pantoja, Kiko Matamoros i Rafa Mora»: 'Sálvame' es reinventa

Revolució al programa després d'anunciar diverses entrades i sortides a la seva plantilla de col·laboradors

La setmana començava fort a 'Sálvame' aquest dilluns, 3 de maig. A l'inici del programa, una veu en off anunciava una cosa realment impactant que succeiria poques hores després. El programa deixava clar que es produirien diversos canvis en l'elenc de col·laboradors que treballen a 'Sálvame' de manera habitual.

Gema López, Belén Esteban, Rafa Mora, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Alonso Caparrós (ahir presentador de 'Sálvame Limón') i Anabel Pantoja, romanien asseguts a la graderia dreta del plató sense saber molt bé el missatge que rebrien per part de la direcció del programa.

«Estan farts de veure's, de compartir plató. Necessiten cares noves»

'Sálvame' deixava anar la bomba que en les pròximes hores, tot canviaria a la plantilla de tertulians del veterà espai de 'La Fabrica de la Tele'. «Per a alguns de vosaltres, aquestes noves incorporacions seran benvinguts o benvingudes. Per a uns altres, no obstant això, podria significar la seva imminent sortida del programa», va dir una veu en off quan donaven les quatre en punt de la tarda. «Estan farts de veure's, de compartir plató. Necessiten cares noves», explicava un vídeo amb les cares dels col·laboradors que han passat al llarg de 12 anys pel plató de Telecinco.

Malgrat aquesta notícia tan impactant, als col·laboradors no els ha quedat molt clar com serà aquesta revolució de sortides i arribades durant els pròxims dies. L'única cosa que va revelar la direcció del programa minuts més tard d'emetre aquest vídeo, és que seran dos les noves incorporacions i que, en principi, es revelaran aquest dimarts 4 de maig.

Sense canviar el nombre de cadires presents en el plató, al veterà programa de Telecinco acollirà molt aviat diverses cares noves a la seva plantilla de tertulians, en una època on hi ha molts temes candents per a comentar des de diferents punts de vista, com la docu-sèrie sobre Rocío Carrasco o el conflicte de Kiko Rivera i Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri.

Ja hi ha apostes sobre el que succeirà avui a 'Sálvame'

Sens dubte, el tema del dia en el món de la televisió ha estat aquest inesperat canvi de rumb de 'Sálvame', que vol donar-li una mica d'aire fresc al format, incloent nous col·laboradors i deixant de comptar amb uns altres que ja no aporten el mateix que fa anys pel desgast que provoca un programa diari com aquest, que no descansa en tot l'any.

Els tuitaires han fet les seves prediccions particulars i molts aposten per l'arribada de col·laboradores afins a Rocío Carrasco com Terelu Campos o Belén Rodríguez, que s'ha erigit en la gran defensora de la filla de Rocío Jurado des que va començar a emetre's la docu-sèrie sobre la seva vida. Quant a les sortides, són nombrosos els missatges que demanen l'acomiadament de Rafa Mora, un dels col·laboradors més veterans del format de Telecinco.

  • «Que es quedi Kiko Jiménez. Li dona sopa amb onades a l'ignorant de Rafa Mora, i a l'acabat de Matamoros»
  • «Perquè potser és Mila la que torna. Encara no ha opinat del tema RC i està absent des d'abans del primer episodi. A més, ja van dir que tornaria aviat»
  • «Seran tots afins a Rocío. Pel que es veu, farà una segona part del docu pel bé que estan funcionant les audiències»
  • «A mi Anabel no m'aporta res, és més, avorreix veure-la menjar, i enganxada al mòbil. Vull algú actiu, que comenti i ofereixi notícies»
  • «Si us plau, que marxin Rafa Mora, Kiko Jiménez i Matamoros. I que s'incorporin periodistes que tenen les seves carreres i no persones de GH, MyHyV o exparelles»
  •  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.