Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier Vázquez envia un missatge a Rocío Flores: «Si ve ella, jo no vinc»

Va passar aquest dilluns durant l'emissió en directe de 'Supervivientes'

L'assumpte del veto de Rocío Flores a diverses col·laboradores de Telecinco, que 'Lecturas' va anunciar fa unes setmanes en exclusiva, segueix cuejant avui dia. I és que la filla d'Antonio David tenia molt clar quines eren les seves condicions a l'hora de signar un contracte de col·laboració amb la cadena de Fuencarral, i algunes d'elles no acceptaven que Belén Ro s'assegués amb ella en un plató.

Però, d'altra banda, l'anècdota de la gala d'ahir passava quan Belén Rodríguez s'assabentava en directe que avui li seria impossible treballar a 'Tierra de nadie'. «Si ve ella, no venim ni tu ni jo», assegurava entre rialles Jorge Javier al 'Última hora' de 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si ve ella, no venim ni tu ni jo»

«No et vull donar cap disgust, però demà a 'Tierra de nadie' veuràs un vídeo llarguíssim en el qual Olga parla dels seus fills. De Lola i els seus nens», així Jorge Javier li revelava en primícia a Belén Rodríguez, que aquest dimarts a 'Tierra de nadie' veurem nous testimonis d'Olga Moreno sobre la seva família. Fins al moment, l'esposa d'Antonio David ha parlat de tot el tema relacionat amb Rocío Carrasco i els seus fills, declaracions que algunes vegades no han agradat a la protagonista principal de la sèrie.


«El veuré a casa meva, així m'enfado jo sola», afirmava Belén Rodríguez en to jocós, encara que la processó anava per dins. La col·laboradora no apareix al plató de 'Supervivientes' quan ve la filla de Rocío Carrasco. «Demà ve Rocío Flores?», preguntava Jorge Javier de forma espontània a l'adreça del programa.

«Llavors no venim ni tu, ni jo», responia després de rebre l'avís per l'auricular que Rocío Flores estaria present a 'Tierra de nadie'. «Jo a la nena encara no l'he gaudit des que va començar 'Supervivientes', a veure si es passa un dissabte… Ui, un dissabte! Bé, sí, al 'Deluxe'», deia Jorge.

Rocío Flores continua sumant minuts a la televisió

Rocío Flores segueix guanyant protagonisme a mesura que van emetent-se els diferents episodis de la docu-sèrie que protagonitza la seva mare, Rocío Carrasco. I és que, pel que es veu, la jove li ha agafat el gust a sortir a la televisió i cada vegada la veiem més dies als platós de Telecinco. Ja són dues vegades per setmana les que veiem a la filla d'Antonio David treballar com a tertuliana a 'El programa de Ana Rosa' amb un propòsit definit, defensar Olga Moreno. A més, és habitual veure-la els dimarts a 'Tierra de nadie' amb Carlos Sobera.

Els vetos de Rocío Flores des que és col·laboradora de 'Supervivientes'

Molt s'ha parlat en les últimes setmanes dels suposats vetos que ha pactat Rocío Flores amb els 'caps' de Telecinco per evitar coincidir amb algunes de les estrelles televisives que comenten 'Supervivientes'. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David hauria posat com a condició per fer de col·laboradora en els diferents espais setmanals del 'reality', no compartir plató amb personatges com a Sofía Suescun, Jorge Javier Vázquez o les periodistes Belén Rodríguez i Paloma García Pelayo, dues de les grans defensores de la seva mare, Rocío Carrasco.

Encara que va passar ahir al plató d''Última hora', on Jorge Javier i Belén Ro s'han pres amb cert humor aquest veto per part de la filla de la protagonista de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para segur viva', a les xarxes socials segueixen criticant aquestes condicions especials imposades per Rocío Flores per a veure-la de col·laboradora en Telecinco. Així doncs, veurem si la col·laboradora, que ja prepara una entrevista com a resposta a la docu-sèrie sobre la seva mare, també veta alguns periodistes per explicar la 'veritat' sobre la seva vida.