Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores canvia la seva parella Manuel per una cara de Telecinco

Rocío Flores es refugia en un company molt especial per a ella

Rocío Flores continua fent front a les nombroses polèmiques familiars que el testimoni de la seva mare ha provocat. Però la neta de la xipionera no està sola, al seu costat compta amb una persona que sempre li ha donat suport i que ha anat guanyant terreny a la seva vida.

Algú que ocupa el lloc del seu xicot Manuel quan Rocío es troba treballant a Madrid i que és el seu màxim defensor. I ho necessitarà més que mai després de veure com la seva tieta Gloria li clavava un cop on li fa més mal.

Rocío Flores es refugia als braços d'un company de feina

Dimarts passat, el 22 de febrer, no va ser un dia fàcil per a la filla d'Antonio David Flores després de veure unes imatges demolidores. La seva tieta Gloria va atacar per primera vegada el seu pare aclarint que no hi hauria tingut relació amb ell si s'hagués assabentat d'algunes coses.

Unes declaracions que posen en perill la relació entre tieta i neboda i que podrien suposar un abans i un després entre elles. Clarament, la filla d'Ortega es creu part del testimoni de Rociíto, fet que no acceptarà mai Rocío Flores.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores busca el suport d'un gran amic per superar un dels seus pitjors moments | GTRES

La situació està més tensa que mai al clan Flores i cada cop li resulta més dur acudir al seu lloc de treball. Tot i això, compta amb el suport incondicional d'un company de feina en qui s'ha refugiat de la riuada.

Parlem de Jorge Pérez, guanyador de Supervivientes 2020, amb qui se li ha vist compartir una tarda junts. Mentre Manuel Bedmar fa la seva vida a Màlaga, la seva parella s'ho passa d'allò més bé recorrent Madrid amb el que va ser el seu company a Hondures.

Història instagram de Rocío Flores amb Jorge Pérez
Rocío Flores ho passa genial per Madrid amb Jorge Pérez | Catalunya Diari

I així de propers se'ls ha vist en una publicació que Jorge ha compartit al compte d'Instagram. El que fos Guàrdia Civil posava somrient amb la seva dona i els seus tres fills en una instantània on Rocío Flores s'hi ha sumat molt feliç.

A la tertuliana se la veu molt integrada a la família de Jorge amb qui ha desconnectat de totes les polèmiques.

Rocío Flores i una complicitat forjada a Hondures

No és la primera vegada que veiem el guanyador de Supervivientes al costat de Rocío Flores. Tots dos van coincidir a Hondures on va néixer una bonica amistat entre tots dos. Quan va tornar a Espanya, Jorge Pérez sempre l'ha defensat i, avui en dia, continua fent-ho.

En un moment en què sembla que Rocío perd suport segons avança el testimoni de la seva mare, l'exguàrdia civil continua al seu costat. S'ha convertit en el seu màxim defensor als platós, i la seva presència a Ya es mediodía és garantia del seu posicionament a favor de la seva amiga.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Rocío Flores i Jorge Pérez es van fer molt amics a Supervivientes 2020 | Mediaset

Com a mostra d'agraïment, la neta de La Jurado no dubta a compartir el seu temps a Madrid amb ell. La seva temprança i serenitat són fonamentals perquè Rocío trobi la pau just quan la seva vida familiar s'enfonsa.

Ell, millor que molts dels seus companys, és qui coneix a la perfecció com està afectant Rocío totes les polèmiques. El contacte entre ells és diari i Jorge no dubta a trucar-li quan un nou front s'obre o la veu trencada a la televisió.

«És una noia que s'ha anat superant a si mateixa a partir dels obstacles que s'ha anat trobant», opinava Jorge.

Tot aquest suport incondicional és retornat per Rocío, que públicament li agraeix tot el que fa per ella. «Gràcies a @supervivientestv per donar-me l'oportunitat de conèixer persones increïbles», escrivia amb una instantània amb Jorge Pérez.