Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores confessa al seu germà que ja ha passat pàgina amb Olga Moreno

La germana de David Flores s'ha distanciat d'Olga Moreno

A poc a poc, Rocío Flores ha anat allunyant-se d'Olga Moreno. Si bé és cert que, en un primer moment, va posicionar-se al seu bàndol a la batalla familiar, finalment, a causa d'una sèrie d'esdeveniments, la seva relació avui dia és gairebé inexistent. Un fet que ja ha sigut comunicat al seu germà, David Flores.

Per a l'empresària sevillana, aquest seria el primer estiu com a soltera després de separar-se d'Antonio David. Amb el temps i l'ajuda dels seus éssers estimats, Olga tracta de refer-se de la ruptura. Tot i que, d'alguna manera, també guarda certa malenconia del passat pels moments viscuts al costat de Rocío i que possiblement no es repeteixin, almenys a curt termini.

L'última guanyadora de Supervivientes va pujar al seu perfil d'Instagram una fotografia on apareix molt ben acompanyada. En ella, surten Marta López, Ana Luque, la filla de Rociíto i ella.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío Flores, amb el seu pare i amb Marta Riesco | GTRES

«Em van passar aquesta foto i no vaig poder deixar de compartir-la. Com ha canviat la història, feliç de tenir-vos», va escriure Olga. Una imatge que es pot interpretar de moltes maneres.

Però casualitat o no, només es produeix uns dies després que Antonio David gaudís d'una vetllada amb Marta Riesco i la seva filla. Òbviament, la seva situació personal ha fet un gir radical, ja que aquesta imatge correspon a fa uns mesos.

En aquest temps, no només s'ha separat de la que va ser la parella durant dues dècades, sinó que també ha perdut un dels seus grans suports, com és la germana de David. Des d'un primer moment, es va convertir en el seu principal còmplice, en la persona que més confiava.

Però hi va haver una cosa que va enterbolir per sempre la seva amistat. I no és altra cosa que l'entrevista exclusiva que l'empresària sevillana va concedir a una revista. La 'influencer' va retreure-li que no la posés al corrent de les seves intencions i que li ho mantingués en secret.

Rocío Flores no es va sentir dolguda per les declaracions que va fer a la publicació criticant el seu pare, sinó que li hauria agradat que l'informés abans dels seus plans. A partir d'aquí, la relació es va anar refredant de mica en mica, fins al punt que, actualment, costa molt veure-les juntes.

Al 'post' publicat per Olga, que compta amb més de 6.000 'likes' i 300 comentaris, destaquen les respostes de dues persones. D'una banda, Marta López, que li va escriure: «Saps que t'estimo», però també la resposta de la filla de Rociíto.

Senzillament, només li va escriure uns 'emojis' amb cors als ulls. El més probable és que fos una manera de demostrar-li que segueix sentint molt d'afecte cap a ella.

I és que, malgrat les diferències que hi podria haver entre elles, encara se segueixen apreciant. Sense cap dubte, la jove ocupa un lloc molt important a la vida de la guanyadora de Supervivientes.

Rocío Flores s'apropa a Marta Riesco

Rocío Flores s'ha anat allunyant d'Olga, però alhora s'anava acostant a Marta Riesco, amb qui sembla que té una relació força cordial. Havien estat bones amigues en el passat, però la seva relació es va deteriorar després de destapar-se el romanç que mantenia amb el seu pare, Antonio David.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Olga Moreno i Rocío, fa uns mesos | Europa Press

En el seu moment, la col·laboradora va assegurar que necessitava un temps per acceptar els fets. Tot i això, fa uns dies, se les va poder veure juntes al concert de C.Tangana a Marbella. Van evitar ser fotografiades al 'photocall', però un cop va finalitzar l'actuació van estar juntes bevent alguna cosa.

És clar, sempre amb Antonio David al mig, que està encantat amb aquesta nova situació. Per fi, sembla que ha trobat l'estabilitat al costat de la periodista i, a més a més, es mostra molt content que la seva filla s'hi porti tan bé.

D'entrada, Rocío Flores es va mantenir al costat d'Olga Moreno, però ara ha canviat de bàndol i de fet, se la veu més amb el pare i la seva nova xicota.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones