Rocío Flores

Rocío Flores confirma el rumor que emocionaria a la seva àvia Rocío Jurado

Rocío decideix fer un gir radical a la seva vida

Rocío Flores té previst emprendre una sèrie de canvis a la seva vida. Molts emocionarien la seva àvia materna, de la qual guarda un gran record. Segurament ha pensat molt en ella abans de prendre aquesta decisió que acaba d'adoptar.

Ja fa sis mesos que es va apartar de la televisió. O més aviat la van retirar després de no aconseguir un acord amb el programa de Telecinco amb què col·laborava. Venia de dos anys especialment durs on es va convertir pràcticament en el cap visible de la família.

Rocío Flores ha patit molt

Rocío va haver de patir molt durant tot aquest temps. Va haver de defensar el seu pare dels continus atacs de Rociíto, a més de veure's embolicada en altres polèmiques amb la seva mare o Olga Moreno. Després de tot això, la noia ha arribat a una conclusió.

Necessita donar-se un temps i centrar-se únicament en ella. Ha deixat la televisió de banda i ara es troba molt implicada en la seva faceta com a 'influencer', encara que sense descuidar-ne els estudis. A través de les xarxes socials manté un contacte diari amb els seus milers seguidors.

Després de guardar silenci durant molt de temps, fa uns dies reapareixia a la presentació del Circ del Sol. Allí va tenir l'oportunitat d'abordar qüestions sobre la seva família, encara que no semblava gaire disposada a donar notícies. En un primer moment va assenyalar que «no em ve de gust contestar res», tot i que possiblement va haver de fer-ho. Era una de les figures conegudes que havien contractat per assistir a aquesta estrena i tots els mitjans hi estaven molt atents.

Rocío Flores
Rocío Flores ha viscut uns mesos molt durs. | GTRES

Rocío Flores va parlar sobre Gloria Camila, amb qui manté una relació molt especial. La filla d'Ortega Cano va anunciar fa unes quantes setmanes que s'allunyava de la televisió per motius de salut. Va optar per aquesta mesura després de tot l'enrenou que s'havia generat al voltant de la separació del seu pare i Ana María Aldón.

La 'influencer' va explicar que «la veuré aquests dies i passaré temps amb ella». No obstant això, no va voler aprofundir gaire en el seu estat. «La millor persona per contestar com es troba és Gloria Camila», va indicar. Va admetre que es troba davant «un procés molt complicat», encara que confia que es podrà recuperar. Sobretot amb «ajuda, il·lusió i ganes». Vol que torni a ser la que era abans.

Un cop allunyada dels platós, la neta de la Jurado admet que: «El que vull és estar tranquil·la. No podria definir com em sento. He viscut un any molt complicat, amb viatges Madrid-Màlaga, ho he passat força malament», ha recalcat així que ha travessat una temporada especialment dura.

Rocío Flores té clar què farà

Rocío Flores va assenyalar que està preparada per afrontar una sèrie de canvis a la seva vida. Fins ara entén que «sempre m'he dedicat a la meva família i als altres, però ha arribat el moment de parar i centrar-me en mi».

Com s'esperava, també es va pronunciar sobre Olga Moreno, que «significa molt per a mi». Ha revelat que «si hi ha hagut algú que ha lluitat, he estat jo». La va defensar de debò durant molt de temps, però això es va acabar, deixa entreveure.

Va evitar parlar sobre la relació que havia iniciat l'empresària amb el representant Agustín Etienne. Era la persona en què la 'influencer' havia dipositat els seus projectes professionals, però després de conèixer-se l'idil·li va decidir desvincular-se'n.

Rocío Flores ha afirmat que «no pots desitjar res negatiu a ningú perquè tot el que desitges pot tornar-se en contra teva». Olga li havia demanat que, si l'estimava, havia de respectar aquest nou amor.