Montaje de Rocío Carrasco y Rocío Flores con caras serias

Rocío Flores contraataca: Al descobert els secrets del seu documental

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco estaria negociant amb la productora Unicorn per gravar una docu-sèrie sobre la seva veritat

El documental de Rocío Carrasco ha arribat al seu final, però la polèmica segueix encesa i, fins i tot, l'altre bàndol ha decidit moure fitxa per defensar-se. Així doncs, José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, ha carregat contra la seva neboda. I per si no n'hi hagués prou, Rocío Flores, la filla de Carrasco, també ha decidit contraatacar i posar les cartes sobre la taula.


Segons ha revelat Jesús Manuel Ruíz en exclusiva per a 'ESdiario', «Rocío Flores està negociant amb la productora d'Ana Rosa Quintana una docu-sèrie de diversos capítols per explicar la seva veritat. És el seu testimoni i relataria i comentaria la seva veritat jurídica», assegura el col·laborador.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores negocia una docu-sèrie amb la productora Unicorn

Després de veure com Rociíto ha explicat amb tota mena detalls com va viure el seu matrimoni amb Antonio David Flores i, a més, quina és la relació que manté amb la seva filla, aquesta ha decidit parlar i explicar la seva versió.


Tal com revela Jesús Manuel, «de moment no s'ha tancat el contracte, però la negociació està sobre la taula. Unicorn seria la productora encarregada perquè Ro Flores ho expliqui tot sobre els anys que va viure amb la seva mare i Fidel Albiac».


Així doncs, coneixeríem de primera mà quina és la seva opinió sobre el marit de la seva mare, com va viure l'incident que les va separar per sempre i com va ser la convivència familiar quan Fidel Albiac va entrar en les seves vides.


Recordem que s'ha parlat molt sobre el tracte que van rebre Rocío i David Flores a casa de Rocío Carrasco, un altre motiu pel qual van marxar a viure amb el seu pare. També queda pendent conèixer què ha suposat Olga Moreno en la seva vida, sobretot en el seu paper com a mare.


Però, el més important és descobrir «per què Rocío Flores va reaccionar d'aquesta manera tan salvatge (segons sentència) amb la seva mare. De moment, no hi ha respostes. Hi ha mil preguntes», afirma Jesús Manuel Ruíz.


«No només depèn de les condicions econòmiques, sinó també de les psicològiques. Ha d'estar preparada per obrir el calaix de les seves emocions i realitats que tampoc deixaran indiferent a ningú», destaca el periodista.

Ana Rosa Quintana juga un paper important

Pel que fa a l'elecció de la productora Unicorn, cal destacar que Ro ja fa uns mesos que treballa amb Ana Rosa Quintana. De fet, gràcies a ella ha trobat un lloc estable com a col·laboradora de televisió. A més, ha pogut defensar Olga Moreno, dona d'Antonio David, durant el seu pas per 'Supervivientes'.


Tot i això, en cas que finalment decideixi parlar, l'enregistrament de la docu-sèrie s'hauria de dur a terme com més aviat millor per no perdre el fil d'una història que ha commogut a l'audiència. Com reaccionarà Rocío Carrasco davant aquesta notícia?