L'escapada de Rocío Flores sense el seu germà, David, que ha generat molta polèmica

Les crítiques a la 'influencer' no es fan d'esperar

Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'
L'escapada de Rocío ha generat molta polèmica a les xarxes socials   | Telecinco

La polèmica desfermada després de la celebració d'un acte benèfic multitudinari en un centre comercial de Marbella, va desencadenar la còlera de molts internautes a les xarxes socials per l'aglomeració de persones en l'espai sense respectar la distància de seguretat. La mateixa policia va haver d'intervenir per desallotjar el centre comercial, i garantir així la seguretat dels que acudien a ultimar els preparatius nadalencs i realitzar les últimes compres abans de l'arribada dels Reis Mags.

 

Però qui li hauria dit als clients de 'La Cañada Shopping' de Marbella que, aquella tarda, Fani Carbajo, Omar Montes, Luis Rollán i Kiko Rivera tenien preparat un espectacle, el qual, en teoria, es realitzaria a porta tancada i només pels mitjans de comunicació. La pluja de crítiques per als tres Reis Mags — Omar, Luis i Kiko — i la presentadora — Fani — no es van fer esperar. Encara que ells recalquen que la culpa no és seva sinó de l'organització de l'esdeveniment, la veritat és que els seus noms han sortit a la palestra.

Kiko Rivera, Omar Montes, Luis Rollám i Fani Carbajo
L'actuació dels Reis Mags i la presentadora a Marbella va causar temor | GTRES

Rocío Flores, amiga de Fani Carbajo, també es va presentar al centre comercial la tarda de l'esdeveniment per saludar la seva companya de 'reality', encara que ningú es va adonar de la seva presència: ni la d'ella, ni la del seu xicot, Manuel Bedmar, que acompanyava a la jove 'influencer'.

 

La neta de Rocío Jurado va saber com escapar-se entre la multitud per endinsar-se al camerino de Fani i saludar als allà presents. No obstant això, la mateixa exconcursant de 'Supervivientes 2020' va delatar-la al seu canal de 'Mtmad'. La bonica sorpresa de la filla d'Antonio David Flores a la seva amiga s'ha vist entelada per l'allau de crítiques cap a la seva persona per no respectar el confinament del municipi andalús.

La segona relliscada de Rocío Flores

Rocío Flores resideix a la ciutat de Màlaga amb la seva parella, Manuel Bedmar, des de fa quatre anys. Així doncs, els enamorats van recórrer aproximadament 60 quilòmetres fins a arribar al centre comercial on es trobava l'amiga i companya de 'reality' de la filla d'Antonio David Flores.

 

D'altra banda, Fani ha revelat que el retrobament va quedar segellat amb una emotiva i afectuosa abraçada entre les dues 'influencers', un fet que crida especialment l'atenció i hi ha a qui li grinyolen les dents en sentir-lo.

Rocío Flors i Fani Carbajo s'abracen
La tendra abraçada que els ha costat un grapat de crítiques a Rocío i Fani | MTMAD

No es pot oblidar que en aquests moments hem d'extremar les precaucions més que mai, ja que els experts alerten que ja estem endinsant-nos de cap en una tercera onada de Coronavirus, i que no val que la societat es relaxi en la batalla contra el virus. La distància de seguretat d'un metre com a mínim és crucial per frenar la corba de contagi, el mateix que ho són una altra mena d'hàbits que tots han d'adoptar com a rentar-se les mans, l'ús de la mascareta, limitar les reunions...

 

Encara que sí que és cert que Rocío Flores porta la mascareta posada, Fani no. D'altra banda, a les noies se'ls ha oblidat que les salutacions en l'actualitat s'han de fer colze contra colze, si més no com menys contacte existeixi, millor. La neta de Rocío Jurado es va allunyar del focus mediàtic des que va finalitzar la seva aventura a Hondures, fa uns mesos. Seguint en aquesta línia, Rocío Flores no s'ha prestat a concedir declaracions després d'escapar-se de Màlaga fins a Marbella.

Fani demana perdó

No obstant això, la parella de Christofer sí que ha parlat al seu canal de 'Mtmad' sobre l'esdeveniment i ha demanat disculpes a la societat i als que es trobaven presents en l'esdeveniment per aquest enrenou. «Abans de res vull demanar disculpes pel que ha passat, per com han sigut els esdeveniments. Jo soc la primera que té por del Coronavirus. Christofer, el meu fill Emilio i jo ho hem passat. Nosaltres ho vam passar molt malament. No podem abaixar la guàrdia», diu Fani.

 

Això sí, Fani ha insistit que la responsabilitat que es respectessin les mesures de seguretat sanitària no li corresponia ni a ella ni als seus companys. «Va ser un dia intens. Estic molt disgustada per tot el que s'ha dit a les xarxes socials. Ens volen culpabilitzar a nosaltres per l'aglomeració, nosaltres som uns 'pintamones', per dir-ho així, i han de culpar algú... Dins del dolent, espero que els nens s'ho hagin passat bé», explica la presentadora de l'esdeveniment.

 

No obstant això, assumeix que, des de l'escenari, s'hauria d'haver adonat que allà s'estaven incomplint les normes i haver actuat. En canvi, justifica la seva passivitat amb el seu estat de nerviosisme per l'actuació. «Aquest esdeveniment havia de ser tancat, se'n va anar de les mans, no volíem formar el que es va formar, però també vull dir-li a la gent que nosaltres no som els culpables del que va passar, nosaltres no organitzem res», explica.

 

A més, afegeix que la seva intenció i la dels seus companys era divertir-se, ja que no cobrarien per l'esdeveniment. D'aquesta manera, es podria dir que la 'influencer' treu importància a la seva crida en xarxes socials als seus seguidors perquè acudissin a l'esdeveniment. Segons asseguren, l'acte no es va fer com a reclam publicitari in situ.

 

«Nosaltres vam anar per fer alguna cosa benèfica, sense cobrar res. Cap va cobrar, ho vam fer per divertir-nos. Hem de tenir molt de compte, està morint moltíssima gent. Quan estava a l'escenari no em vaig adonar de tota la gent que hi havia i quan vaig veure les imatges em vaig posar les mans al cap. Van haver de trucar a la policia perquè desallotgés tot. Una mica de cap, hem de ser conscients del que està passant», postil·la.


Comentaris

envia el comentari