Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores es deixa el micro obert i explica la veritat a Telecinco

Rocío Flores, enxampada quan creia no l'escoltaven a 'Supervivientes'

Rocío Flores s'ha convertit en un personatge televisiu que no deixa de donar titulars o de protagonitzar moments polèmics durant les seves aparicions a la televisió.

La filla d'Antonio David Flores sempre ha estat al punt de mira per ser filla de qui és. I des que s'embarqués en aquesta nova aventura professional als platós de televisió, el focus sempre està sobre ella.

A Rocío Flores feia força temps que no la vèiem comentant un reality de Telecinco. Això sí, ahir va voler tornar a treballar fora dels programes on acudeix habitualment.

Rocío Flores torna a Telecinco i en fa una grossa

En aquest cas, aquest diumenge Rocío Flores s'estrenava com a tertuliana de Conexión Honduras, gala presentada per Ion Aramendi, i deixava alguns moments carregats de significat. Va cridar l'atenció que Rocío Flores acudís com a defensora d'Ana Luque, suposadament, i que no ho fes Olga Moreno.

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
Rocío Flores ha tornat a Telecinco i ha revelat sense voler una veritat oculta | Instagram

La gran amiga de Luque tenia pensat acudir al plató de Supervivientes per defensar-la, però de moment aquesta reaparició televisiva d'Olga Moreno haurà d'esperar.

El cas és que Rocío Flores, que reapareixia ahir ja més recuperada de la lipoescultura a la qual va sotmetre fa unes setmanes, ja podia seure en un plató i així ho va fer. Amb tot, la jove col·laboradora ens va deixar una situació que es recordarà durant molt de temps.

Rocío Flores, enxampada amb el micro obert

I és que Rocío Flores anava al plató amb moltes ganes de parlar de tot el que estava passant als 'Cayos Cochinos'. Però en un moment donat es va trobar contrariada per un fet que va passar en directe.

Rocío Flores esperava tenir més protagonisme durant la gala de Conexión Honduras, però res més lluny de la realitat. Tant és així que en un moment de la nit la filla d'Antonio David ha mostrat la seva indignació. I és que s'ha sentit una crítica a través d'un micro obert.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores va protagonitzar un moment delicat a 'Supervivientes' | Instagram

Tot ha passat després de veure els vídeos de la gran baralla d'Alejandro Nieto i Tania Medina. Al plató s'ha complicat la situació en qüestió de segons. I el cas és que Rocío Flores ha intentat intervenir diverses vegades sense cap èxit.

«No us esteu adonant que el problema és només que Tania ha parlat amb un noi?», ha dit Rocío Flores. Això sí, quan ha volgut argumentar les seves paraules altres col·laboradors l'han trepitjat de manera que Ion Aramendi ha decidit donar pas a un altre vídeo.

Així ha estat la gran indignació de Rocío Flores

Així les coses, a Rocío l'han deixat amb la paraula a la boca. «Doncs res, callo i no parlo, que no em paguin per venir», va dir Rocío Flores a través del seu micro obert.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores no es podia creure el que estava patint al plató de 'Supervivientes' | Mediaset

Després d'aquest moment controvertit i l'emissió de l'esmentat vídeo, han tornat al plató i el presentador Ion Aramendi li ha donat l'oportunitat de parlar. Així, ha comentat que, segons ella, la seva reflexió és realment l'origen del problema entre Alejandro i Tania.

Aquí ha quedat tot i el debat ha continuat sense cap mena de problema, i Rocío Flores ha pogut intervenir algunes vegades més durant aquest.

Per tant, a falta d'Olga Moreno, Rocío Flores ja no només col·laborarà amb El programa de Ana Rosa i Ya son las ocho. També la seguirem veient assíduament al plató per comentar el reality des del seu punt de vista com a finalista del reality el 2020. Fet que ja va fer a l'edició anterior, en què va defensar l'encara dona d'Antonio David.