Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio aprofita la boda del seu cosí per parlar de Lola, la seva primera filla

Alejandra Rubio vol casar-se amb el seu xicot Carlos Agüera

Alejandra Rubio s'ha convertit en la cara més amable de la família Campos des que treballa de col·laboradora al programa 'Viva la Vida'. Atén els mitjans amb una educació exquisida perquè entén que qualsevol dels seus moviments adquireixen notorietat pública. Recentment, ha parlat del seu primer fill i del seu futur enllaç matrimonial amb Carlos Agüera.

Alejandra Rubio sap com funciona el negoci del cor, per això és conscient que l'enllaç del seu cosí era important. Abans de l'esdeveniment va aprofitar per aclarir alguns assumptes, com ara en quin estat es troba la seva relació amb Carlos. Doncs assegura que tot funciona perfectament i desitja que ell li demani matrimoni, però encara caldrà esperar un temps.

Fotomuntatge d'Alejandra Rubio i José María Almoguera
Alejandra Rubio té bona relació amb José María Almoguera | Catalunya Diari

Alejandra ha revelat, segons recull la revista 'Diez Minutos', que María Teresa Campos està desitjant ser besàvia per primera vegada. Recorda que té dos cosins majors i pensa que haurien de ser ells els que complissin aquest propòsit, però les seves paraules han desfermat els rumors. De fet, no és la primera vegada que la col·laboradora parla de Lola, com vol anomenar al seu primer nadó si és una nena.

Alejandra va confessar al plató de 'Viva la Vida' que volia ser mare jove, tot i que encara no se sentia preparada: «Em queda una miqueta». El que sí que té clar són els noms dels seus fills, cosa que ja ha acordat amb Carlos Agüera, que previsiblement serà el seu futur marit. «Tadeo si és nen i Lola o Ginebra també m'agraden», va explicar la neboda de Carmen Borrego.

Rubio ha brillat a l'esdeveniment de José María Almoguera, el primer net de María Teresa Campos que passa per l'altar. S'ha posat un vestit del mític dissenyador 'Hannibal Laguna' i, segons ha explicat la seva mare Terelu, ha estat el centre d'atenció. 'Viva la Vida' aconseguia contactar amb un 'talp' que ha filtrat informació i aquesta font assegura que la jove anava «espectacular».

Alejandra Rubio aclareix el seu embaràs: «Jo soc la darrera»

Alejandra va concedir unes declaracions abans que José María, el fill de Carmen Borrego, formalitzés la seva relació amb qui ja és la seva dona. Va ser extremadament discreta i no va voler revelar-ne cap detall perquè sap que havien tancat una exclusiva a canvi de 30.000 euros. «No sé gaire, no puc avançar perquè no sé res, vaig saber l'altre dia d'on era el lloc», va comentar a un reporter.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
Alejandra Rubio ha desvelat el somni de María Teresa | GTRES

Rubio va assegurar que María Teresa Campos estava molt 'il·lusionada', però no es conforma amb un simple casament: somia ampliar la família. «Vol ser besàvia ja, però jo soc l'última, tinc dos cosins al davant. M'agradaria complir el desig més tard», va explicar deixant clar que encara falta un temps per a l'anunci del seu embaràs.

Terelu Campos, en shock al escuchar que Alejandra Rubio está embarazada

Així mateix, la filla de Terelu va fer broma de ser ella la que rebés el ram de núvia, cosa que significaria que aviat la veuríem vestida de blanc. «Carlos és un bon noi, tant de bo em caigui el ram, però encara no», va declarar en un to força amable. És evident que és digna hereva de la fama de la seva família, ja que sempre atén la premsa amb una prudència excel·lent.

Alejandra Rubio va tenir un gest amb els seus companys

Alejandra ha demostrat més d'una vegada que és un personatge independent i que no deu res a ningú, per això actua així. La seva tia Carmen Borrego no va tenir un bon comportament amb José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la Vida'. En canvi, ella sí que va voler enviar un missatge al programa perquè entenia que qualsevol detall es convertiria en contingut.

Rubio treballa a la televisió, encara que no tenia intenció de continuar el llegat familiar, però la vida l'ha sorprès gratament. Té molt de talent i gaudeix d'una imatge excel·lent, per això els directors de Telecinco estan encantats amb ella. Així que, tot fa pensar que la seva carrera no ha fet més que començar: estem davant del naixement d'una estrella amb molts plans de futur.