Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar

Rocío Flores descobreix la traïció definitiva del seu nòvio Manuel Bedmar

Rocío Flores coneix la crua realitat després de trencar amb la seva parella

Rocío Flores ha vist fa unes hores la traïció de la qual va ser la seva parella fins fa poc temps, Manuel Bedmar. Després de sortir la portada de Semana anunciant la ruptura entre Rocío Flores i Manuel, diverses joves han explicat els suposats affaires que haurien tingut amb el jove.

Una de les noies va afirmar aquesta setmana haver estat amb Bedmar mentre era nòvio de Rocío Flores. Es tracta d'una jove anomenada Laura i ha explicat que coneix a Manuel «des de petita» i que són «amics».

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar, en el centre de la polèmica per unes suposades infidelitats a Rocío Flores. | Europa Press

Ella confessa que no fa gaire temps van quedar a casa seva, «un dia se'ns va anar de les mans i va passar». A més, en les últimes hores, una altra jove anomenada Jennifer, cambrera d'un bar de Benalmádena, ha detallat a Sálvame la seva història amb Manuel.

Aquesta noia afirma que es van conèixer el 2018 al bar on ella treballava, a Puerto Bahía. «Podíem quedar dues o tres vegades a la setmana i de vegades fins a dues vegades al dia», ha dit la noia. Així mateix, ella ha admès que «no sabia que tenia parella, vam intercanviar els Instagram i l'endemà vam quedar per prendre alguna cosa», confessava aquest dijous.

La parella de Rocío Flores presumia que la seva relació podia «arreglar-li la vida»

Segons la jove entrevistada d'ahir, aquesta va mantenir «una relació» amb Manuel Bedmar, i va estar amb ell diverses vegades. «Quedàvem al meu pis, un pis compartit». Això sí, aclareix que el jove era aleshores un autèntic desconegut per a tots els que segueixen el món rosa.

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Manuel Bedmar s'hauria acostat a Rocío Flores per interès | Instagram

El cas és que Jennifer té més coses a dir. Ha ensenyat als col·laboradors del programa diverses fotografies que li va enviar el seu moment a la ja exparella de Rocío Flores.

«Són fotos de quan coqueteges amb algú», confessava. En l'entrevista ha revelat que Manuel Bedmar estava content per haver-se trobat a Rocío Flores a la seva vida. «Deia 'pot ser que m'arregli la vida', que s'aprofitaria», sentenciava la convidada d'aquest dijous.

No seria l'única infidelitat a Rocío Flores

La noia no ha deixat indiferent ningú i ha afirmat que «no és l'única» que ha mantingut relacions amb Bedmar aquest any. Segons ha explicat en directe, aquest presumia de tenir «seguretat» al costat de la filla d'Antonio David Flores.

Rocío Flores amb Manuel Bedmar passejant
Rocío Flores i el seu ex han estat vists junts recentment. | Europa Press

Finalment, la suposada amant del nòvio de Rocío Flores explica quin va ser el motiu de la fi de la seva relació amb el jove. Va passar quan ella li va demanar explicacions després d'haver quedat amb una altra noia. Manuel es va enfadar i la va deixar de sobte. «Em va dir que jo no era ningú per a reclamar-li i em va bloquejar».

Rocío Flores oblida la traïció enfocant-se en el seu nou treball

Rocío Flores ha reaccionat aquest matí, però no s'ha pronunciat sobre una suposada ruptura, com sobre les amants del jove.

A més, la col·laboradora de Telecinco intenta no pensar en aquestes suposades infidelitats del que va ser el seu nòvio centrant-se a la feina.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores ha fitxat per 'Ya son las ocho'. | Instagram: rotrece

I és que Rocío Flores ha fet un altre pas més a la cadena on treballa. La jove ha fitxat per Ya son las ocho, on debutarà la setmana que ve. Tot apunta que en el seu debut coincidirà al plató amb la seva tia i amiga Gloria Camila.

Segons va avançar el diari La Razón, el nou contracte de Flores es va signar fa algunes setmanes. Teòricament, la noia estarà a la taula de cor només dos dies al mes, tot i que això dependrà dels fets que succeeixin entorn d'ella i la seva família.