Primer pla de Santiago Segura.

Santiago Segura, a punt de morir: se salva pels pèls

Santiago Segura va patir un accident mentre rodava que gairebé li costa la vida

Santiago Segura era una de les cares famoses que van fer acte de presència en l'estrena de l'espectacle 'En tierra extraña'. Allà, el productor va compartir amb els presents com es troba després de l'accident que gairebé li costa la vida.

 

Santiago Segura i l'accident pel qual va estar a punt de morir

Fa uns dies, Santiago Segura va publicar a Instagram una fotografia que va fer saltar totes les alarmes. L'actor havia patit un accident mentre rodava la tercera part de 'Padre solo hay uno' que gairebé se l'emporta.

Costa creure que aquesta pel·lícula enclavada en el gènere humorístic comporti algun tipus de risc per a la integritat dels seus actors. Però la veritat és que, des del primer moment, el rodatge no estava resultant senzill.

Santiago Segura en un photocall.
Santiago Segura va perdre el coneixement durant un rodatge. | Europa Press 

Això és el que comentava el mateix Segura en la seva publicació on, a més, va mostrar les ferides que va patir al cos.

«La sisena onada ha portat canvis de pla. La pressió, l'ansietat i la tensió acumulada van passar factura divendres passat», explicava als seus seguidors. «Vaig perdre el coneixement a la cambra de bany i em vaig rebentar l'orella contra el terra, em vaig despertar en un toll de sang», afegeix.

Ràpidament, Santiago va ser portat a l'hospital on «em van haver de posar dotze punts». Li van fer tota mena de proves per determinar que tot estava bé i va rebre l'alta.

«Tot bé, encara que no puc oblidar que si, en lloc d'esmorteir el cop amb l'orella hagués caigut sobre el clatell o el cap, potser no estaria aquí explicant-ho», explicava.

Santiago Segura: «No em vaig matar de miracle»

Setmanes després del tràgic accident, Segura ha explicat com es troba i com va viure aquesta experiència terrible. Totalment recuperat, el director de cinema és conscient que va estar a punt de perdre la vida.

«No em vaig matar de miracle, perdre el coneixement és peculiar», ha explicat. Santiago ha revelat que va ser impossible esmorteir la caiguda, ja que es va esvair sense donar temps a res més. «No és com quan et comences a marejar i t'asseus», deia.

Santiago Segura, somrient en un photocall.
Santiago Segura assegura que és viu de miracle. | Europa Press 

Després de la visita a l'hospital, els metges li van dir que «és per l'estrès» i li van diagnosticar un «síncop vasovagal». Un desmai que es produeix quan el cos reacciona a certs factors com veure sang o certes emocions.

També se sol produir en situacions d'ansietat o estrès, on l'organisme es bloqueja provocant la pèrdua de coneixement. De fet, el mateix Segura va confessar les dificultats que estava tenint per rodar la seva nova pel·lícula. «No tot és el que sembla i els artistes també pateixen pressió, tensió i ansietat acumulada per l'excés de treball», va publicar.

Companys de professió no van trigar a reaccionar a la seva publicació amb tota mena de missatges d'afecte i suport. «Cuida't molt Santi», escrivia Pepón Nieto. «Ostres, quin ensurt Santi! Vigila amb l'estrès, al final no compensa», va respondre Paula Echevarría.

Les paraules de relaxació dels seus companys van servir de poc, ja que després de rebre l'alta es va reincorporar al rodatge. L'actor, director i guionista és una persona molt inquieta i no va trigar a tornar a posar-se en marxa.

«Després de sortir de l'hospital, vaig poder arribar al rodatge i continuar-lo aquesta setmana, avui m'han tret els punts i demà i passat actuaré a Alacant amb Flo i Mota», informava.

No hi ha res que pari Santiago Segura, encara que mai oblidarà aquest accident que podria haver tingut greus conseqüències. Per sort, només va ser un ensurt i una ferida a l'orella que sempre li recordarà els efectes de l'estrès.