Rocío Flores desmenteix Olga Moreno en directe: «No ho recordo»

La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' ha deixat per terra la seva 'segona mare'

Rocío Flores ahir va tornar a col·laborar a 'El Programa de Ana Rosa' després que el dia anterior hagués de sortir durant uns minuts del plató de 'Tierra de nadie'. Dimarts, 4 de maig, poques hores abans que s'estrenés l'episodi 9 de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores es va trencar en escoltar les emotives paraules que li va dedicar Olga Moreno des d'Hondures i no va poder aguantar la pressió.

Ahir, ja més tranquil·la després del moment de sufocació de dimarts, Rocío Flores va confessar que la nit anterior es va sentir «enfonsada per escoltar-la parlar de nosaltres, després del Dia de la Mare. Em vaig enfonsar. Vaig demanar disculpes per haver sortit del plató. Va ser aquell moment i reitero el que vaig dir», va assegurar.

«No recordo haver trucat a la meva mare el Dia de la Mare»

Una de les qüestions que Olga Moreno comentava al vídeo és que la jove va trucar diverses vegades a Rocío Carrasco el Dia de la Mare. Però, davant la sorpresa de tothom, ahir al matí la jove va negar la versió d'Olga. La filla de Rocío Carrasco va dir: «No recordo haver trucat a la meva mare el Dia de la Mare».

Aquestes paraules van provocar que el testimoni d'Olga Moreno quedés en dubte. Rocío Flores va confirmar que en altres ocasions sí que li ha trucat, però va afirmar amb sinceritat que no ho ha fet cap Dia de la Mare. Tot i que va deixar malament la seva 'segona mare', la col·laboradora de Telecinco no hi va donar més importància: «No crec que sigui tant el fet de trucar a la teva mare el Dia de la Mare, sinó que almenys truquis».

El prec d'Olga a la mare de Rocío i David Flores

Dimarts, a 'Tierra de nadie', es va emetre un vídeo d'Olga Moreno parlant de la importància que Rocío Carrasco agafés el telèfon als seus fills, per intentar reprendre una relació que ara per ara està trencada: «Ells tenen la seva mare, i, tot i que jo els he criat com si fossin els meus fills, de mare només n'hi ha una. Ens faria molta il·lusió, a mi i a l'Antonio David, que la Rocío Carrasco es posés en contacte amb ells. Cada any ho intentem, però no els agafa el telèfon. Algun dia, després d'insistir i insistir, els agafarà el telèfon, pel bé d'ells i d'ella», va dir Olga, rotunda.

A més, la dona d'Antonio David també va dedicar unes paraules molt tendres al fill petit de Rocío Carrasco. «El nen sempre em regala penjolls, com per donar-me les gràcies, però a mi no m'ha de donar les gràcies per a res. [...] Els he d'estar jo més agraïda que ells a mi. [...] Per a mi el David és especial», confessava Moreno.

Moment incòmode entre Rocío Flores i Marisa Martín Blázquez

Tornant a 'El programa de Ana Rosa' d'ahir, a la taula de debat de' Supervivientes' van fer preguntes a Rocío Flores sobre alguns aspectes de la docusèrie que s'està emetent a Telecinco sobre la vida de Rocío Carrasco i la seva família. Marisa Martín Blázquez li va demanar pel moment en què es narra que David Flores estava malalt a l'hospital i Rocío Carrasco aportava certs documents sobre l'ingrés, però la nova tertuliana de 'Supervivientes' no va voler entrar a valorar ni aquest ni cap altre aspecte de la docusèrie, i va deixar sense resposta la pregunta de la periodista.


Comentaris

envia el comentari