Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores es despulla i embogeix els seus fans

Rocío Flores ha adoptat una filosofia de vida que s'allunya d'entrar en la polèmica generada pel documental de la seva mare

Habitualment, Rocío Flores utilitza les seves xarxes socials per llançar missatges o publicar instantànies en què surt meravellosa. Ara, ha tornat a fer-ho. I és que ha compartit el seu moment favorit del dia i les reaccions no s'han fet esperar.

La jove ha declarat en moltes ocasions les seves intencions respecte a la polèmica que envolta la seva família. De fet, en el seu retorn a 'El Programa de Ana Rosa' va assegurar que l'actitud que mostrarà serà molt diferent de la de la temporada passada.

És més, molts companys del format van assegurar que se la veia més tranquil·la i serena del que és habitual. Aquesta nova forma de gestionar les seves emocions ha estat el resultat d'un llarg estiu ple de reflexions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'emissió de la nova entrega del documental de la seva mare està a punt d'estrenar-se. Això reobrirà de nou els conflictes mediàtics i col·locarà a tots els familiars en l'objectiu de la premsa del cor.

Per a això, la col·laboradora ha volgut distanciar i ha assegurat que es limitarà a comentar els 'realities' de la cadena, ja que és el motiu de les seves intervencions televisives. Tot i això, es veurà afectada per les declaracions i reaccionarà com ja ha fet malgrat que ho va assegurar.

Lluny del seu discurs televisiu, la jove fa ús de les seves xarxes per compartir amb els seus seguidors el seu dia a dia. Així doncs, aquesta setmana va compartir un 'story' que va deixar a tots sense paraules.

Rocío Flores, la foto nua i molt suggerent

La tertuliana s'està convertint en tota una 'influencer' de categoria. El seu compte d'Instagram compta amb gairebé 800.000 seguidors que no dubten a interactuar amb les seves publicacions. Una fama que ha assolit gràcies a la seva participació en la cadena de Fuencarral i formar part del clan Jurado.

Tots els seus fans estan molt actualitzats amb la vida de la jove i segueixen cadascun dels seus passos diaris. Aquesta setmana, en concret, ha compartit la seva imatge més suggerent i fa que les xarxes explotin en comentaris positius i d'afalacs.

A través de les 'stories', ha compartit una instantània del seu moment favorit del dia, la dutxa. En aquesta podem apreciar a la jove nua i gaudint d'un instant de relaxació i tranquil·litat.

Story de Rocío Flors nua a la dutxa
Rocío flors es despulla a Instagram | Instagram

A la imatge es pot apreciar el seu cabell humit, l'aigua corrent de fons i cobrint el seu pit amb el braç. Una escena d'allò més suggerent que no ha dubtat a publicar i compartir amb els seus fans.

Rocío Flores ha estat capaç de captar el moment i transmetre'l a través d'una imatge amb un sentiment de pau i tranquil·litat. Tot i això, aquest moment ha tingut un caràcter efímer per a la jove.

Molts usuaris han aprofitat aquesta publicació per recriminar la seva actitud envers la seva mare. Tanmateix, aquesta mena de comentaris són habituals en el seu perfil, ja que compta amb una gran quantitat de detractors després del discurs de la docu-sèrie.

Així mateix, altres veus es llacen a favor seu i la defensen de les acusacions i afirmacions de la seva progenitora. I és que molts defensen la seva postura i l'animen a mantenir-la fins que no hi hagi un perdó públic per difamar a la televisió.

Segons sembla, el conflicte familiar s'ha dut a les xarxes i els comentaris que rep l'exconcursant de 'Supervivientes' són molt dispars. A més, molts han qüestionat que la foto a la dutxa és una tàctica per guanyar seguidors i augmentar els seus ingressos.

Sigui quina sigui la motivació, la veritat és que la filla d'Antonio David és lliure d'utilitzar les seves xarxes com ella vulgui. El que s'ha d'evitar, però, és caure en l'assetjament i enderrocament per motius que no es corresponen amb l'escena en qüestió.

Així tot, Rocío Flores està preparant-se per tot el que ve amb la nova entrega de la docu-sèrie encara que, estem segurs que no es mantindrà al marge i acabarà manifestant la seva opinió.