Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores, sobre l'entrevista de l'any: «No tinc por de res»

Rocío Carrasco parlarà aquesta nit en un especial de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Rocío Flores ha tornat aquest dimarts, 20 d'abril, al plató de 'Supervivientes' per debutar com a col·laboradora en el 'reality' presentat per Carlos Sobera, 'Tierra de nadie'. El presentador ha volgut saber com està gestionant les declaracions de la seva mare, Rocío Carrasco. Tot i mostrar-se reticent a contestar en un primer moment, durant l'emissió de 'Superviventes: Tierra de nadie' ha revelat què opina de l'entrevista que concedirà la seva mare a Telecinco

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Mare, ningú t'ha robat els teus fills. Els teus fills estan aquí. La teva filla i el teu fill. Contesta al telèfon. Truca'ns. Parla amb nosaltres. Seu amb nosaltres. De veritat. Deixa de banda tot això i parla amb nosaltres a casa. Aclarim les coses perquè no vull més mal», va confessar Rocío Flores en 'El programa de Ana Rosa', on treballa com a col·laboradora des de fa dues setmanes.

Rocío Flores dona la seva opinió hores abans d'escoltar l'entrevista de la seva mare

Rocío Flores ha volgut donar la seva opinió sobre l'entrevista que concedirà la seva mare a Telecinco: «No tinc por a res. Cadascú és lliure de dir el que vulgui. Repeteixo el mateix: el que vaig dir divendres són els sentiments que tinc», ha afirmat aquest dimarts davant Carlos Sobera

«No vull que la gent de casa barregi les coses. Soc col·laboradora de 'Supervivientes'. Vaig expressar els meus sentiments perquè vaig explotar. Vaig veure-ho necessari i ho vaig voler fer, perquè em va sortir de dins», ha explicat Rocío. 

«Els mateixos sentiments que vaig expressar divendres els he expressat amb el meu pare de manera privada quan ho he vist necessari. Quan he vist que alguna cosa no em semblava bé, he pogut seure amb ell i explicar-li... doncs el mateix que vaig fer l'altre dia, perquè la gent ho sàpiga», ha sentenciat la filla gran de Rocío Carrasco.

Segueix defensant Olga Moreno a capa i espasa

D'altra banda, Rocío Flores ha manifestat que està molt orgullosa d'Olga Moreno: «La veig millor. Ara és una millor supervivent, així que estic tranquil·la per aquesta part», ha assegurat.

Carlos Sobera ha assegurat que Olga «està preguntant per tu», i Rocío ha explicat que la dona del seu pare va marxar cap a Hondures molt preocupada per ella: «Ella estava preocupada per si vindria al plató. No formo part dels seus defensors per certs motius... No vull que es malinterpreti, però ella volia que unes persones concretes la defensessin i s'està respectant la seva decisió», ha assegurat.

A més, Sobera ha volgut saber si Olga preferia que no fos la seva defensora per protegir-la. Rocío ha afirmat que «sí, aquest és el motiu, però no ho volia dir. Olga vol que se la jutgi com a concursant i que no sigui jutjada per tot el que està passant fora. Que la gent de casa no malinterpreti res perquè aquest és el motiu», ha sentenciat la filla d'Antonio David.