Rocío Flores esborra el tuit on insultava el seu pare i deixava clar com la controlava

La filla d'Antonio David Flores ha volgut amagar un polèmic missatge publicat el 2012

Nou terratrèmol després de l'emissió de l'episodi set de la docusèrie de Rocío Carrasco. La nit en què Rocío Carrasco anunciava que s'asseurà a plató el pròxim dimecres, 21 d'abril, per resoldre tots els dubtes sorgits en aquests primers episodis de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ens esperava una altra sorpresa sobre la seva filla, Rocío Flores, que tornava a ser la protagonista a les xarxes socials per un tuit una mica estrany a ulls de gairebé tothom.

Un controvertit missatge de Twitter de la filla d'Antonio David Flores feia saltar totes les alarmes i posava el focus de nou en el suposat control i manipulació que l'exguàrdia civil exercia sobre els seus fills des que eren molt petits, per posar-los en contra de la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El polèmic tuit que Rocío Flores no volia que veiéssim

Un usuari de Twitter molt actiu en temes de cor i societat anomenat 'Gossip Boy' destapava que Rocío Flores deia «tafaner i mig retardat mongol» al seu pare, perquè entrava al seu compte de Twitter per veure què hi publicava la seva filla. El col·laborador Miguel Frigenti se'n feia ressò, poc després, provocant una infinitat de comentaris al respecte. Molts usuaris de Twitter han al·lucinat en veure els missatges que escrivia Rocío Flores insultant el seu pare quan era una adolescent.

Pocs minuts després de sortir a la llum aquest tuit, al voltant de les 02:25 hores de la matinada, era la pròpia Rocío Flores qui  eliminava el missatge del seu compte personal, provocant una allau de comentaris sobre aquesta reacció tan estranya de la nova comentarista de 'Supervivientes'. Molts usuaris han relacionat a aquest tuit, corresponent a juny de l'any 2012, arran de l'obsessió d'Antonio David per tenir disponible tota la informació dels seus fills per fer mal a la qual va ser la seva dona, Rocío Carrasco.

Fins i tot alguns usuaris de Twitter han deixat caure que aquests missatges de Rocío Flores atacant sense pietat la seva mare, Rocío Carrasco, i a Fidel Albiac, podien haver estat manipulats per Antonio David, ara que se sap que l'excol·laborador de Telecinco entrava al compte personal de la seva filla sense cap mena de problema. El que no esperava Antonio David és que, tant els usuaris de Twitter, com Miguel Frigenti, fossin tan àgils per trobar aquest tuit, que Rocío Flores no tardava a esborrar.

El compte de Twitter de Rocío Flores, 'fora de servei'

Si analitzem en profunditat el compte personal de Rocío Flores a Twitter, veiem com des de fa uns mesos (concretament des de l'estiu de 2020) no ha publicat cap mena de missatge i el seu compte sembla  estar pràcticament inactiu. Durant el seu pas per 'Supervivientes' o mentre que el seu pare, Antonio David Flores, estava participant a 'GH VIP', el compte sí que es mostra ple de retuits en suport al seu pare i a ella mateixa.

El cas és que, des que ha començat la docusèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Flores no ha fet ús del seu compte i està inutilitzat per complet, almenys pel que fa a tuits nous. Al contrari que ara, el 2012 sí que Rocío Flores utilitzava molt aquesta xarxa social, insultant la seva mare en diverses ocasions.

El que sí que està clar és que Rocío Flores estava molt atenta a les mencions que se li feien a les seves xarxes socials, com s'ha pogut demostrar aquesta passada matinada. Tot just trigava uns minuts a adonar-se que aquest polèmic tuit havia sortit a la llum en aquesta xarxa social i corria a esborrar-lo, encara que ja era massa tard, perquè molts usuaris havien procedit a fer una captura del missatge perquè quedés constància del que va escriure Rocío Flores el mes de juny de fa nou anys en contra del seu pare.


Comentaris

envia el comentari