«David Flores es passava el dia dormint, no estava centrat»

Rocío Carrasco explica que Antonio David deixava que els menors anessin a dormir molt tard i que estiguessin amb el mòbil

En el setè episodi del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la filla de Rocío Jurado ha posat sota el focus mediàtic al seu fill David. En concret, Rocío Carrasco ha assegurat que David Flores tornava molt afectat després de passar uns dies amb el seu pare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El conveni regulador

Rocío Carrasco ha explicat tots els atacs que ha rebut el seu marit, Fidel Albiac, per estar casat amb ella. A més, ha parlat sobre la mort de la seva mare i, sobretot, del conveni regulador que va signar amb Antonio David Flores

L'any 2003, Antonio David i Rocío van signar un conveni amb l'objectiu de formalitzar la custòdia compartida dels nens. Ella ha reconegut que, tot i que tenia tota la custòdia, va decidir que els nens estiguessin cada quinze dies amb el seu pare per tal de no tenir conflictes. 

No obstant això, Antonio David no va respectar la clàusula de confidencialitat, ja que va revelar tota la informació a la televisió. És més, en aquell moment va mentir assegurant que amb el conveni havia perdut diners.

Les conseqüències de la custòdia compartida

De la mateixa manera, Rocío Carrasco ha assegurat que «quan els nens tornaven després de quinze dies, era com si tinguessis fet un castell a la sorra, a la platja, i hagués vingut una onada i s'ho hagués emportat tot».

A més, ha afegit que «vaig començar a notar que els nens venien molt cansats. Rocío menys, però David recordo que em costava un dia o dos que s'adaptés i tornés a la seva rutina». En aquest punt, també ha recordat una situació viscuda amb el seu fill: «David venia el dilluns a la tarda, arribava, es ficava al llit i dormia fins a l'endemà».Rocío denuncia que «amb Antonio David no tenien un horari per anar a dormir, i sempre estaven amb gent gran. La meva filla, que només tenia 9 anys, ja volia un mòbil i el seu pare se'l va comprar i llavors anava molt tard al llit. A casa meva això no passava, en canvi allà anaven a dormir molt tard».

La mort de Rocío Jurado va canviar-ho tot

Rocío Carrasco ha manifestat que «els meus fills no estaven sent conscients del dany emocional que els estava fent». En canvi, assegura que ella «feia una vida normal amb els meus fills i intentàvem fer esport, sobretot amb Fidel». A més, ha afegit que «marxava amb Rocío al parc i jugava amb les seves amigues. El meu vincle amb ells era molt fort, fins que va morir la meva mare».

Així mateix, se li ha preguntat si es penedeix d'haver signat aquest conveni amb Antonio David. I la seva resposta ha estat clara: «Vull creure que vaig fer el millor per a ells. Els meus fills volien estar amb el seu pare i jo no podia privar-los».

Ara bé, ha reconegut que «vaig signar el conveni creient que feia un bé i em penedeixo perquè Antonio David ha aconseguit treure'm els meus fills». 


Comentaris

envia el comentari