Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

L'advocat d'Antonio David Flores envia un missatge a Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado podria tenir problemes judicials

Rocío Carrasco ja no té por. Segons ella, ha viscut vint anys sota la pressió del seu exmarit, Antonio David Flores, però, una vegada ha decidit vendre el seu testimoni, res li farà canviar de parer. És més, està disposada a donar la cara i asseure's en el plató de 'Comptar la veritat per a continuar viva'. La filla de la Jurado ha anomenat a Telecinco per a demanar estar present en el pròxim capítol del seu documental. Considera que els seus detractors han passat tots els límits, i vol desmuntar totes les mentides que s'han dit sobre ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«És el moment de fer una aturada en l'emissió. I usar aquesta aturada per a poder explicar coses que, suposo, les persones que són a les seves cases s'hauran preguntat», comenta Rociíto.

Carlota Corredera, presentadora del programa, ha aplaudit aquesta valentia. És conscient que la televisió viurà un moment històric: Rocío Carrasco s'asseurà en un plató per primera vegada per a parlar dels seus secrets.

Mentrestant, la família Flores segueix lluitant perquè Antonio David recuperi el seu tron mediàtic. El tertulià ha estat acomiadat fulminantment de Telecinco, i cap periodista vol saber res d'ell. Molts se senten enganyats, i fins i tot víctimes de la seva manipulació.

Alguns espais han intentat donar veu a l'exmarit de Rociíto. Però, en veure la reacció del públic, han decidit posar en quarantena totes les seves declaracions. Per aquest motiu, s'ha vist obligat a demanar ajuda a la justícia. «Està tot en mans dels meus advocats. Es demandarà tot el que sigui demandable», adverteix.

Rocío Carrasco ha fet cas omís a les amenaces d'Antonio David, i ha continuat aportant proves que demostren l'infern que ha viscut durant dues dècades. No ha tingut por a exhibir cap document: demandes, convenis, informes mèdics, acords judicials... Però el que desconeixia és que estava cometent un greu delicte. Així que, l'advocat del seu exmarit s'ha vist obligat a enviar-li un seriós missatge.

Antonio David es posa en contacte amb Rocío a través del seu advocat

Antonio David Flores està vetat a Telecinco. Tots els presentadors estan en contra seva i, cada vegada que un col·laborador s'atreveix a defensar-lo, és silenciat sense pietat. Sembla que la seva vida mediàtica ha acabat, però no està disposat a rendir-se tan fàcilment.

Iván Hernández, advocat del tertulià, ha parlat amb una periodista que treballa en 'El Programa de Ana Rosa' per a intentar frenar a Rocío Carrasco. Segons ha comptat: «les accions legals comencen a prendre forma». És a dir, la filla de Rocío Jurado rebrà d'aquí a una mica temps un paquet de demandes.

Els defensors de Rociíto asseguren que una de les intencions del documental era precisament això. La protagonista de 'Contar la verdad para continuar viva' vol cridar l'atenció dels jutges, i aconseguir que reobrin el cas de suposats maltractaments.

Antonio David Flores, que desconeixia l'estratègia de la seva exdona, ha donat ordes a Iván Hernández de portar-la als tribunals. Així que, l'advocat, està seguint les ordres del seu client. «Aquest documental per a mi, l'únic al·licient que té és fer mal a Antonio i a la seva família», declara.

Ana Rosa Quintana té una gran relació amb Rocío Flores, però considera que no està sent justa amb la seva mare. La periodista confia en el testimoniatge de Rociíto, i no entén com la justícia no li ha donat la raó.

Per aquest motiu, ha aplaudit que l'advocat d'Antonio David denunciï a la filla de Jurado. Perquè amb aquesta demanda tornarà a celebrar-se un judici. I, potser, la sentència és més justa del que va ser en el seu moment. S'acabarà penedint el tertulià de no haver-se rendit a temps?