Rociíto calla els detractors: l'informe del dia que va voler acabar amb la seva vida

Rocío Carrasco va prendre's 39 pastilles de tres classes diferents

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on ha explicat el calvari que va viure amb Antonio David Flores. Malgrat tocar temes tan delicats com el de la violència de gènere i el suïcidi, el relat de la filla de Rocío Jurado ha estat qüestionat en més d'una ocasió. 

Sense anar més lluny, aquest dimarts, 13 d'abril, 'El Mundo' ha posat en dubte que Rocío Carrasco volgués suicidar-se amb tres pastilles. Tot i això, alguns col·laboradors de Mediaset, que tenen l'informe d'urgències de l'Hospital HM Sanchinarro, amb data del 5 d'agost de 2019, asseguren que Rocío Carrasco va ser ingressada urgentment a les 14.24 hores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La periodista Paloma García Pelayo, ha aprofitat la seva intervenció en 'El programa de Ana Rosa' per defensar a la seva amiga i fins i tot ha protagonitzat una disputa amb Beatriz Cortázar. D'altra banda, Jorge Javier Vázquez ha intentat tancar la polèmica amb el document oficial d'intent de suïcidi de Rocío. 

«Rocío Carrasco va intentar suïcidar-se amb tres classes de pastilles, es va prendre 32 pastilles de tres classes diferents. Està tot acreditat i demà s'explicarà amb tots els detalls», ha sentenciat el presentador català. Doncs bé, ha arribat el dia i el diari 'ABC', amb l'autorització de Rocío Carrasco, ha publicat l'informe mèdic. 

Tota la veritat sobre l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco

El diari 'ABC' ha fet un repàs exhaustiu de l'informe hospitalari, que en les primeres línies ja exposa el diagnòstic de la pacient: «intent autolític», concepte mèdic per referir-se a un intent de suïcidi. De fet, l'informe assegura que la pacient comenta que «se sent desbordada pels assetjaments del seu exmarit davant els mitjans de comunicació, l'odi que senten els seus fills, i no veu una sortida».

A més, tal com s'ha mostrat durant el documental, Rocío Carrasco insisteix que «li hauria agradat que el seu pla funcionés i que sempre queda el pont de Segòvia per tornar a intentar-ho».

39 pastilles de tres classes diferents

L'informe mèdic assegura que Rocío va prendre's més de tres pastilles, concretament 39 pastilles de tres classes diferents. Per aquest motiu, el 5 d'agost de 2019, la filla de Rocío Jurado va ser ingressada urgentment. 

«La pacient va decidir ingerir 7 comprimits de lorazepam 5 mg, un blíster i mig de mirtazapina 15 mg (22 comprimits) i 10 comprimits de tranxilium (no sap especificar la dosi)», recull l'informe publicat per l''ABC'.

Així, com figura en l'informe, la pacient va requerir un tractament intravenós amb medicaments específics, en aquest cas flumazenil, per tractar la intoxicació. No obstant això, Rocío Carrasco, conscient que la premsa es trobava a les portes del centre hospitalari, va preferir demanar l'alta voluntària i tornar a casa sota la supervisió dels seus familiars. És per això que en l'informe de l'Hospital HM Puerta del Sur s'afirma que es dona «alta per fugida».

Amb tot això, l'informe també serveix per desmentir els rumors sobre la seva suposada addicció a les drogues, ja que l'analítica d'orina descarta la ingesta de substàncies il·legals.


Comentaris

envia el comentari