Bertín Osborne es prepara ja per anar de boda: sonen campanes

Claudia Osborne, la filla petita de Bertín, té previst casar-se ben aviat

Bertín Osborne ha estat en el punt de mira per la polèmica separació de Fabiola Martínez. Tot i això, avui és notícia perquè s'està preparant per anar de boda. Es rumoreja que la seva filla petita, Claudia Osborne, té previst casar-se aquest any 2021.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rumors de casament

'Vanitatis' ha parlat amb el cercle més proper de Claudia Osborne i ha confirmat els rumors de casament de la filla petita de Bertín. 

La relació de Claudia

Claudia es va deixar veure per primera vegada amb la seva parella José Entrecanales Carrión, fill del president d'Acciona, l'octubre de 2020. Tot i que només fa un any que estan junts, tenen molt clar que volen passar per l'altar. 

Claudia i José són molt discrets i sempre intenten mantenir-se lluny de la premsa rosa, però això no ha impedit que es reveli informació. Així doncs, se sap que José viu a Madrid i és graduat en Dret i Direcció d'Empreses. És més, segon informa 'Vanitatis', ha estat nomenat director d'estratègia i desenvolupament corporatiu d'Acciona. 

Claudia, és 'coach' i ha publicat el llibre 'Lo mejor de ti', en el qual explica com ha superat les adversitats de la vida - la mort de la seva mare, Sandra Domecq, i els trastorns alimentaris - gràcies al 'coaching'. 

Les famílies dels joves es coneixen de tota la vida i tenen molts amics en comú. A més, comparteixen aficions, com la passió pels cavalls. 

La data del casament

Es desconeix la data del casament, ja que estan pendents de com evoluciona la pandèmia de la Covid-19. Així mateix, no se sap el lloc on se celebrarà l'esdeveniment. No obstant això, tenint en compte la seva passió pel camp, potser trien com a escenari una finca familiar. De fet, tant José com Claudia, tenen terrenys on celebrar un casament molt especial.Amb tot això, Bertín Osborne ja s'està preparant per anar de bona i acompanyar a la seva filla a l'altar. A més, també hi estaran els seus germans i, per descomptat, Fabiola, que ha estat com una mare per a ella.


Comentaris

envia el comentari