Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores i el seu fitxatge a Telecinco: «La veritat»

La filla de Rocío Carrasco fa mesos que treballa com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'

Alhora que Rocío Carrasco revolucionava el panorama amb el seu documental, la seva filla Rocío Flores començava una nova etapa professional com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'.

Des d'aquest moment, la jove ha aprofitat la seva presència a l'espai de la reina dels matins per comentar el pas d'Olga Moreno per 'Supervivientes'. Però, també per parlar del complicat moment que travessa amb la docu-sèrie de la seva mare.

De fet, era al programa on sentíem a la filla d'Antonio David pronunciar-se per primera vegada al respecte. Rocío debutava a principis d'abril i el seu nerviosisme es feia patent.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«És un repte que espero superar», reconeixia ella amb cara d'angoixa i certa incomoditat. Així ho explicaven des de la mateixa cadena.

«Rocío Flores semblava espantada, però ha dit que és la primera vegada. Sempre ha anat a comentar el seu concurs o a defensar a algú, però mai ha estat col·laboradora. I bé, sempre hi ha una primera vegada».

També, amb molta inseguretat, donava les gràcies a Ana Rosa per l'oportunitat de treball. A més, assegurava que no tenia intenció de dedicar-se a la televisió, ja que està enfocada en acabar un mòdul superior de dietètica i nutrició.

No obstant això, es negava a parlar sobre el tema de la seva mare. «Rocío ha vingut a parlar de 'Supervivientes'. És la seva estrena com a col·laboradora, però ha vingut a això».

Amb el pas dels dies, la jove s'ha anat sentint cada vegada més còmoda, i fins i tot s'ha sentit lliure d'expressar els seus sentiments. «Estic prenent la perspectiva de centrar-me en mi i en la meva salut mental», reconeixia.

«Vull poder agafar-me això de la millor manera possible. Estic en procés, jo crec que tot porta el seu procés i aquí estic jo». «Òbviament, no diré que és el millor moment de la meva vida, fins i tot diré que és el pitjor», recalcava.

És més, fins i tot afegia: «Traient les dues pèrdues que he patit, que era la meva àvia materna i el meu avi patern. Però sí, no et mentiré».

Tal és el respecte i l'afecte que ha rebut Rocío per part de l'equip, que només té bones paraules per a Ana Rosa i la seva gent. «Estic molt a gust treballant amb ella, la veritat», confessava.

La ferma defensa d'Ana Rosa a Rocío Flores

Per la seva banda, Ana Rosa no ha dubtat a sortir en defensa de la seva col·laboradora estrella. D'aquesta manera, es mostrava bastant crítica amb el testimoni de Rocío Carrasco.

«Tinc la impressió que Rocío està relatant alguna cosa que va passar fa nou anys com si hagués passat ahir», al·legava. «La filla viu, té una biografia, té una vida normal».

«Aquesta nena, a partir d'aquest episodi, no ha tingut cap altre incident. És una noia perfectament normal», explicava en referència a la pallissa que Rocío Flores va propinar a la seva mare el 2012.

«La seva mare ho explica com si hagués passat la setmana passada». Respecte a la situació familiar, la presentadora ha recalcat que «haurien d'haver fet la mediació, perquè això hagués estat fantàstic per a les dues».

A més, la presentadora es mostrava contundent respecte a la possibilitat que Rocío Carrasco pugui recuperar la seva filla. «Crec que no hi haurà reconciliació mai. Després d'aquests tres capítols, si hi havia alguna possibilitat, s'ha trencat».

Aquesta defensa fèrria a Rocío Flores per part de la presentadora del matinal, ha portat a una guerra oberta amb 'Sálvame'. Tant és així, que els col·laboradors del programa vespertí han començat a atacar 'la reina dels matins'.

«Hi ha una sèrie de periodistes que hem fet autocrítica i esmena de les nostres accions. Hem comès errors, i segurament els seguirem cometent, però el que importa és el que farem a partir d'avui», opinava Carlota Corredera.

«La resta, es divideixen entre els que han opinat sense ni tan sols haver vist la sèrie, i els que de la nit al dia han decidit no parlar del tema. Potser, per no donar raó a Rocío Carrasco, o cosa que és el mateix: per no admetre que estaven equivocats», arremetia assenyalant a Ana Rosa i el seu equip.