Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores, més unida que mai a la seva família: foto amb la seva germana Lola

Rocío Flores es recolza en la seva família per superar un dels pitjors moments de la seva vida

És habitual que Rocío Flores comparteixi a través de les seves xarxes socials molts moments que viu amb la seva família. Tanmateix, actualment la vida de la jove col·laboradora està travessant un dels seus pitjors moments.

I és que des que s'introduís en el món de la televisió, els atacs per part de l'audiència s'han convertit en constants. Sobretot aquestes crítiques s'han accentuat després de l'emissió del documental de la seva mare en què va oferir-se la versió dels fets que van provocar la ruptura entre mare i filla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Llavors, des que l'audiència va conèixer sobre aquesta situació, la imatge pública i mediàtica de la filla d'Antonio David va empitjorar notablement. Tot l'afecte i suport que havia collit durant la seva participació a 'Supervivientes' o en els debats de 'Gran Hermano VIP' defensant al seu pare es va perdre.

De fet, molts treballadors de Telecinco que havien estat partidaris i defensors d'ella van canviar la seva opinió i el seu posicionament. Per tant, una situació de tensió a la qual la jove ha de fer front cada setmana amb les informacions que surten a la llum.

En la seva tornada a 'El Programa de Ana Rosa' va assegurar que aquest estiu li havia servit per reflexionar sobre la seva actitud en aquesta nova temporada. Així mateix, va confessar que se centrarà a comentar els concursos de la cadena, ja que és el motiu pel qual ha estat contractada.

Davant d'això, va avisar a la productora sobre les seves futures intencions  i la negativa declarada a comentar el nou documental de la seva mare. De fet, a través de les seves xarxes socials es pot apreciar que la seva màxima preocupació és el benestar de la seva família i l'important que són. A més, ha assegurat que són el seu principal suport per superar la situació que està afectant la seva vida.

Rocío Flores, tot un referent per a la seva germana Lola

Des que es donés a conèixer mediàticament, la filla d'Antonio David s'ha convertit en una gran estrella a Telecinco. Pràcticament des de fa un temps, la seva presència en el medi és molt habitual i tots els formats volen comptar amb les seves intervencions.

D'altra banda, la seva vida a les xarxes socials està caracteritzada pel mateix èxit, ja que la seva presència en els mitjans l'ajuda a aconseguir molts seguidors. De fet, en poc temps, s'ha posicionat com una gran 'influencer' i per això les utilitza com la seva manera de vida.

A través d'elles comparteix moments amb la seva família o els seus projectes professionals. És evident que és molt activa a les xarxes, ja que no dubta a compartir cada cosa que li passa al seu dia a dia amb els seus seguidors.

Des de fa un temps, ha començat a publicar imatges i vídeos amb la seva germana petita. A través d'aquestes es pot apreciar la bona relació que mantenen i la importància que té per a Rocío Flores.

En les seves publicacions recents es pot observar a la jove passant una estona amb la seva germana i mostrant-se molt còmplices. De fet, aquestes instantànies deixen clar que per a Lola seva germana gran és tot un referent.

Rocío Flors amb la seva germana Lola en una imatge compartida en el seu Instagram
Rocío Flors amb la seva germana Lola en una imatge compartida en el seu Instagram | Instagram de Rocío Flores (@rotrece)

La filla d'Olga Moreno posa tot el seu afany a semblar-se a la seva germana gran. Tant és així, que fa unes hores compartia una foto en què la nena s'havia posat una calcomania per ser com la seva 'tata'.

En moltes ocasions, la tertuliana ha compartit amb l'audiència el que significa per a ella Lola i l'important que és en la seva vida. A més, va assegurar que busca la seva felicitat i que farà sempre el que estigui al seu abast perquè estigui bé.

Amb aquestes declaracions, Rocío Flores està disposada a tot per la seva família perquè s'ha convertit en el seu suport en aquests temps tan difícils. Per això, segurament hauran de fer-li costat quan comenci la nova temporada del documental. Però fins llavors, tots gaudeixen de la calma que precedeix la tempesta.