Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores es fa una foto amb les seves tietes i tothom es fixa en el mateix

Rocío Flores deixa clar quina és la seva postura al conflicte familiar

Rocío Flores ha deixat clar de quin costat està en l'enfrontament entre la seva mare i la seva família més mediàtica. La filla d'Antonio David ha posat amb Rosa Benito i Gloria Camila durant un esdeveniment que ha reunit tres membres molt rellevants de la família.

Una trobada que coincideix amb el ressorgiment de la polèmica després de l'estrena d'En el nombre de Rocío i que ha cridat poderosament l'atenció. Principalment, per l'actitud que la col·laboradora d'Ana Rosa ha mostrat davant de la reaparició de la seva mare.

Rocío Flores reapareix amb dues de les seves tietes més polèmiques

Rocío Flores va assegurar que prefereix mantenir-se al marge dels nous enfrontaments entre la seva família i la seva mare. Tot i això, la seva última aparició pública representa tota una declaració d'intencions. Un dard directament dirigit a la filla de 'La más grande' amb què deixa clar de quin costat està.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores es deixa fotografiar amb Rosa Benito i Gloria Camila. | Instagram: rotrece
 

De vegades no calen paraules, només un gest és suficient per fer tot el mal que s'espera. D'això la filla d'Antonio David Flores i gran part dels Mohedano en saben molt.

Un esdeveniment a Madrid va reunir la neta de la de Chipiona amb Rosa Benito i Gloria Camila, dues de les seves tietes més polèmiques. Després de mesos sense coincidir, per fi totes tres es reunien en plena polèmica per les declaracions de Rociíto.

Fent gala de la seva bona relació, les tietes i la neboda posen presumint de com n'estan, d'unides. Tot i això, alguna cosa sobre Rocío Flores ha cridat l'atenció. Sembla que la col·laboradora no se sentia del tot a gust a l'esdeveniment.

A les fotos publicades en exclusiva per la revista Diez Minutos, es pot apreciar l'aspecte seriós de la influencer. Mentre Rosa i Gloria posen amb el seu millor somriure, Rocío mira a càmera sense cap indici de felicitat. Per no parlar que, pràcticament, evita el contacte físic amb la dona d'Amador, que sí que l'envolta amb el braç.

Estem davant d'un 'postureig'? Realment hi ha bona relació entre les tres? Si ens hem de basar en la cara de la filla de l'exguàrdia civil, es podria dir que la relació no és tan bona com ens volen fer creure.

Rocío Flores no pot amagar que alguna cosa no va bé a la família

Per molt que diguin el contrari, que la filla de la de Chipiona reveli els secrets familiars està afectant els Mohedano. Mentre Rosa i Gloria asseguren que tenen la consciència molt tranquil·la i treuen la cara pels seus, Rocío Flores opta per mantenir-se al marge.

De fet, cal recordar que, fa mesos, la filla d'Antonio David i la dona d'Amador van protagonitzar un enfrontament que va fer parlar molt. Totes dues es van sentir traïdes i cap d'elles va aixecar el telèfon per disculpar-se. Ara, quan semblava que tot estava arreglat, la cara de Rocío ho diu tot.

Tant és així, que els usuaris de les xarxes socials s'han fet ressò del seu aspecte seriós, assenyalant que hi ha tensió entre les tres. «Quina cara d'alegria que té», ironitzava una seguidora. «La cara de Rocío és molt expressiva», publicava una altra.

Durant l'esdeveniment, la col·laboradora d'Ana Rosa va evitar fer cap mena de declaració sobre el documental de la seva mare. Es va limitar a confessar que no l'està seguint i que tampoc no té intenció de fer-ho.

La seva postura és la de no pronunciar-se sobre el tema i sembla que, posar al costat de les seves dues tietes, no va ser una cosa que fes de bon grat. Coneixedora, potser, de l'enrenou que la instantània podria causar i que la situa com a còmplice d'una situació familiar molt delicada.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco