Primer pla de Carmen Borrego

Carmen Borrego confessa la gravetat de la crisi i assenyala l'altra dona

Carmen Borrego ha explicat què està passant

Carmen Borrego s'ha adonat que ja no té res a perdre i ha alçat la veu per explicar què està passant. Ha aprofitat la seva presència a Sálvame per denunciar la crisi personal que travessa la seva amiga Ana María Aldón.

Borrego no ha perdut el temps i ha assenyalat la dona que està darrere del dolor: Gloria Camila.

Carmen Borrego ha defensat Ana María, ja que considera que s'ha convertit en la gran víctima de la batalla familiar. José Ortega Cano li ha prohibit parlar d'ell als platós de televisió, però el cert és que a ella no li cal aprofitar-se de la fama de ningú.

Borrego, que entén molt de cor, assegura que l'andalusa és un personatge completament independent.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Carmen Borrego sap que la seva amiga no passa per un bon moment | TELECINCO

Carmen està preocupada per la seva amiga, ja que en el passat va patir un problema de salut que el va posar en perill. No vol que res el desestabilitzi, per això és tan important que Gloria Camila deixi de llançar certs atacs. La filla de María Teresa Campos ha assegurat que la situació és extremadament delicada i que hi ha molt en joc.

«Ana és una persona que ha estat en tractament, que ho ha passat molt malament i que a poc a poc ha anat sortint a la superfície. Tot el que està passant ara està portant-lo a un estat en què es troba ara», explica Borrego a Sálvame. Assegura que Aldón està travessant una crisi personal que podria generar unes conseqüències molt grans.

Carmen ha rebut un avís d'algú que coneix la dona de José Ortega Cano, una persona que sap la gravetat de la situació. «A mi m'ha trucat una persona i em diu: "Et demano que truquis a Ana María perquè estic molt preocupat". Li pregunto què ha passat i aquesta persona em diu: "Està molt malament i estic preocupat per això”».

Carmen Borrego confessa que està preocupada

Carmen ha defensat la seva antiga companya de Viva la Vida perquè pensa que no es mereix el tracte que està rebent. Ana María Aldón ha confirmat que no se sent còmoda a casa seva, no acaba d'encaixar. «He de demanar permís per a tot, a casa meva mana més la Marina, l'assistenta, que jo», ha declarat l'andalusa.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego vol protegir a Ana María Aldón | Mediaset

Borrego comprèn que Gloria Camila desconfiés de la seva madrastra fa uns quants anys, però el temps ha demostrat que té bones intencions. No té sentit que el segueixi posant a prova i està tan enamorada d'Ortega Cano que no es vol divorciar.

Assegura que el conflicte no és amorós i que el torero no és responsable del que ha passat.

«Estic molt preocupada per les condicions d'Ana María, està molt malament. Ella no vol separar-se del seu marit, vol que ell li doni lloc. M'han demanat que faci això públic perquè és l'única manera d'ajudar», ha explicat la filla de María Teresa Campos.

Carmen Borrego destapa les llàgrimes que ho demostren tot

Carmen ha parlat amb la dona de José Ortega Cano, que no ha deixat de plorar en cap moment de la conversa. «Tenia la veu ofegada pel plor», revela. «No era capaç d'articular paraula i aleshores es va començar a sincerar».

Borrego té molta relació amb Ana María perquè han treballat juntes i sap que és una gran persona. Ha assenyalat Gloria Camila, creu que ella és la responsable del patiment de la seva amiga.

Aldón ha tocat fons, de fet ha marxat uns dies amb la família per intentar recuperar l'ànim.