Rocío Carrasco parlant en públic.

Rocío Flores, impactada amb la dinerada que ha entrat a casa de Fidel Albiac

Rocío Flores ha descobert la veritat del Museu de Rocío Jurado a l'últim capítol del documental

Rocío Carrasco continua callant boques a través de la seva docusèrie En el nombre de Rocío. Després de tretze capítols, ha deixat al seu lloc tota la seva família mediàtica, titllant-los de desagraïts i avariciosos.

Per ser més precisos, a l'últim capítol, Rocío s'ha encarregat d'explicar tota la realitat del Museu de Rocío Jurado. Explica amb detalls i amb proves els motius i els obstacles que van endarrerir-ne la inauguració.

La veritat del Museu de Rocío

Després de moltes pressions familiars, per part de Gloria Mohedano, Amador Mohedano i Gloria Camila Ortega, finalment s'ha aconseguit obrir el museu. Tot i que allò que més interessa i el motiu principal de les últimes baralles entre la família és la xifra que percep el museu en honor a Rocío Jurado. Mentre tots acusaven Rocío Carrasco de voler lucrar-se i només voler diners pel museu, ella estava lluitant per tirar-ho endavant de manera totalment legal.

Com ja se sap, La Jurado va deixar la seva filla Rocío com a hereva universal. És a dir, a més de tot el seu patrimoni, també van recaure en la mare de Rocío Flores els drets d'explotació d'imatge, totes les joies, roba, mobles i estris de l'artista. Molts d'aquests records ja s'exhibeixen al Museu de Rocío Jurado a Chipiona, Cadis.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco va aconseguir fer realitat el somni de la seva mare. | GTRES

Per tant, i com Rocío bé diu a la seva docusèrie, ella és l'encarregada de prendre les regnes del projecte. Per això, la seva família mediàtica no hi va estar mai d'acord, fet que ha portat a més confrontacions. No podien suportar que Rocío Carrasco prengués totes les decisions i, per això, han fet durant anys una campanya «d'assetjament i enderrocament».

Rocío és l'encarregada de portar les regnes del projecte

A la docusèrie, la mare de Rocío Flores ha explicat tota la veritat del contracte que va signar amb el govern de la localitat l'any 2020. «Des que Manolo García (alcalde de Chipiona entre el 2004 i el 2011) es posa en contacte amb mi i m'envia aquest primer conveni, en aquest ja apareix una xifra, on se'm donen uns 24.000 € anuals pel museu. Aquest conveni mai no s'arriba a signar fins a l'any 2020», va declarar Rocío.

En aquests anys transcorreguts, el preu fixat incrementa «ja s'ha arribat als 30.000 €», revela Rocío. Per evitar que es faci un escàndol, ha deixat clar quins són els marges de la majoria d'aquests convenis, dedicats a una figura. Ha revelat que «s'està donant el mateix per museus com ara el de Camarón o el de Paco de Lucía».

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco hi continua explicant la veritat. | EUROPA PRESS

Rocío Flores sap que la seva mare n'està farta

Ja hi van uns quants capítols on la mare de Rocío Flores deixa clar que està farta que s'inventin les coses. «No he discutit de diners amb l'Ajuntament mai a la meva vida. Són 30.000 euros a l'any, que són una justificació que això té un preu, un valor», va deixar ben clar.

Per tant, tota la família mediàtica ha quedat en evidència. Amb aquestes paraules, s'ha aclarit que Rocío només volia complir el somni de la seva mare i no pas lucrar-se, com s'ha dit. Ja queda poc perquè s'acabi la docusèrie. Per fi, la gent ha pogut conèixer tota aquesta història, però amb el punt de vista de la mare de Rocío Flores.

▶️ Vídeo del dia