Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce sap que falta poc per descobrir què passa amb el bebè de la seva xicota

Enrique admet que aviat se sabrà allò del nadó amb la seva noia

Enrique Ponce i Ana Soria són una parella feliç des que, fa dos anys, van començar la seva relació. Una relació que va sorprendre tant al seu voltant com als mateixos estranys per la diferència d'edat de tots dos.

Ell era un torero famós que estava casat amb l'empresària Paloma Cuevas i ella, una jove estudiant d'Almeria que era fan acèrrima del valencià.

El cas és que, durant els primers mesos, tot van ser mostres d'afecte i de passió de la parella a través de les seves xarxes socials. Encara que en un moment donat van pensar que el millor era fer-se costat i viure el seu romanç amb la major discreció possible.

Enrique Ponce admet que falta poc per saber això del nadó

A més, a mitjans del 2021, Enrique Ponce va deixar tothom amb el peu canviat quan va decidir deixar les places per sempre. En aquell moment, es va especular molt sobre els motius que haurien portat el torero a deixar el que més li agradava fer a la seva vida, torejar.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria han hagut de fer front a les crítiques de la relació | INSTAGRAM: CFANS_ANA

Al principi, es va pensar que havia deixat la feina per la crisi provocada de la pandèmia de la Covid o per no haver-se divorciat encara de Paloma Cuevas. Fins i tot, alguns van comentar que Ana Soria, podria estar embarassada i ho volia deixar tot per estar centrat en la seva noia.

El cas és que el juny del 2021, Enrique Ponce donava la notícia que deixava les arenes de forma temporal. És més, ell mateix va ser el que es va encarregar de comunicar-ho als seus seguidors al compte d'Instagram.

De fet, va ser una decisió dura i que pocs esperaven, ja que tant familiars, amics com la seva quadrilla de tota la vida no creien que Ponce deixaria les arenes tan aviat.

▶️ Vídeo del dia

Els rumors d'embaràs que va tallar ràpidament Ana Soria

Respecte a la possibilitat que Ana Soria estigués embarassada, la jove va parlar amb el diari La Razón sobre aquests rumors. El cas és que va tirar per terra qualsevol possibilitat que anés a tenir un fill amb la seva parella en aquell moment.

«No volem entrar en res perquè volem viure la nostra vida al marge de la premsa, però et dic que res d'embaràs... com sempre, inventant», va dir contundent. Amb tot, Soria tancava les portes, de moment, a convertir-se en mare.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce vol ser pare amb la seva noia, però caldrà esperar | GTRES

No obstant això, la veritat és que es va prendre aquest rumor amb cert humor: «En nou mesos comprovaràs que no t'estic enganyant», explicava entre rialles.

Així, s'expressava una Ana Soria amable que no té res a veure amb la imatge que se'n vol donar en alguns mitjans de comunicació. Un any després d'aquelles xerrameques que feien pensar que la jove estava embarassada d'Enrique Ponce, la parella va decidir tornar a les xarxes amb magnificència.

La parella d'enamorats torna a les xarxes després d'un any en silenci

I és que feia molt de temps que vivien la seva vida fora del focus mediàtic per decisió pròpia. I ho van fer, d'alguna manera, per no fer malbé les filles del torero.

Segons sembla, totes dues no porten bé que el seu pare s'hagués decidit marxar de casa amb la jove d'Almeria i que deixés la seva mare per una altra després de més de 25 anys junts.

D'altra banda, la veritat és que, els últims dies, Ana ha publicat a les seves xarxes diverses fotografies d'una escapada de la parella a Estepona. I, en les esmentades imatges, es reflecteix que la relació va vent en popa. Per això, no seria estrany que d'aquí poc ens donin la sorpresa que seran pares d'aquell nadó que, finalment, no va arribar al món el 2021.