Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes

Miriam Sánchez està preocupada per la seva filla perquè no li serveix la teràpia

Miriam Sánchez ha decidit no callar més

Fa uns anys, Miriam Sánchez era un dels personatges públics que no podien faltar a la pantalla petita. Des que va començar la seva tasca com a col·laboradora a diferents espais de Telecinco el 2006, la seva fama va començar a pujar com l'escuma.

A més, la seva relació sentimental amb el periodista Pipi Estrada, l'ex de Terelu Campos, també va provocar que el focus mediàtic estigués més posat en la seva persona. Tot i això, després d'anys junts i una filla en comú, el 2013, la parella decideix separar-se definitivament. A partir de llavors, comença el calvari de l'exconcursant de Supervivientes per la relació tan polèmica que va tenir amb l'actual tertulià de Sálvame.

Ara, decidida a no callar més, Miriam Sánchez ha destapat tots els draps bruts de la seva exparella davant de tota l'audiència. Sens dubte, unes declaracions que la madrilenya ha donat i que, de segur, no han deixat ningú indiferent.

Miriam Sánchez destapa la veritat oculta de Pipi Estrada i Terelu Campos

Justament, fa uns dies es va fer públic un enfrontament que van tenir Miriam Sánchez i Pipi Estrada a plena llum del dia. Un vídeo que es va filtrar en què es podia veure la madrilenya fora de si mateixa, explotant contra el pare de la seva filla.

Evidentment, el tertulià va haver de pronunciar-se al respecte al seu programa. «És per una medicació amb alcohol, no és ella. Sé que aquesta reacció és producte d'alguna cosa química, això no correspon a la seva realitat», explicava emocionat.

Imatge de Pipi Estrada posant somrient en un photocall.
Miriam Sánchez i Pipi Estrada es van separar el 2013, després de set anys junts. | Europa Press

D'altra banda, ha aclarit que, malgrat que la seva exparella el va atacar, li produïa molta tendresa i va dir que «ella no és dolenta». Això sí, lluny de posar fi a la polèmica que es va generar per aquest testimoni, ara, aquesta situació s'ha descontrolat. Mentre el periodista es troba aïllat pel seu pròxim concurs, Pesadilla en el paraíso, Miriam Sánchez ha decidit parlar-ne públicament.

Alhora, l'excol·laboradora ha decidit trencar el seu silenci després d'estar «més de 10 anys callada». A través d'una exclusiva a Sálvame, Miriam ha revelat un dels secrets més ben guardats de la seva exparella. «És un mentider compulsiu», començava dient.

«Tinc un record de Pipi en què em va confessar que Terelu el va portar a un psicòleg de parella perquè deixés de mentir i deixés de ser deslleial. Va ser la primera sessió i el psicòleg va dir que, evidentment, era un mentider compulsiu i ja va deixar d'anar-hi. Terelu va fer l'últim intent portant Pipi a teràpia de parella», explicava.

Després d'aquestes paraules de Miriam Sánchez, era impossible ignorar que acabava de tirar una autèntica bomba, ja que ningú no era conscient d'aquesta informació. Per aquest motiu, quan Terelu Campos es va presentar ahir, 31 d'agost, a Sálvame, es va voler pronunciar sobre el dur testimoni de l'exparella de Pipi Estrada.

«Sí, vam estar en teràpia de parella», admetia davant de la sorpresa de tots els presents. «La teràpia consistia a anar cadascú per separat i després anar junts. No va anar a la primera sessió d'anar junts, però sí a la tercera sessió», prosseguia.

«Marcel (la terapeuta) em va mirar i davant d'ell em va dir: "No hi ha solució, no hi vinguis més". No ho he explicat mai, però no vull deixar Miriam com a una mentidera. Vam anar a una terapeuta per intentar solucionar tots els problemes: mentir, enganyar, gitar-se amb qualsevol noia, totes aquestes coses estan dins de la teràpia de parella», revelava l'exparella d'Estrada.

No només va confirmar el testimoni de Miriam Sánchez, sinó que la col·laboradora també va assegurar que, de la mateixa manera que la noia, havia viscut un calvari per culpa d'ell. «Vaig estar molts anys aguantant barbaritats, als platós de televisió, d'algú que m'estava calumniant i falsejant la realitat», tancava.

Miriam Sánchez treu a la llum la veritable cara de la seva exparella

No hi ha dubte que aquestes declaracions per part de Miriam Sánchez han deixat de pedra la gran majoria. A més de revelar aquest secret de Pipi Estrada i Terelu Campos, també s'ha sincerat explicant altres turments que ha viscut al costat del periodista esportiu.

«Utilitza qualsevol persona per guanyar diners, està molt malament econòmicament, deu diners a més gent, no només a Terelu. Està ficat en gresques importants», deia. D'altra banda, pel que fa al seu polèmic enfrontament amb la seva exparella al carrer, la madrilenya en va donar la seva versió.

«Se'm van acumular moltes coses respecte a la personeta i vaig explotar. El que volia és que no es renunciés als drets que tinc com a mare i que m'han furtat», confessava.

Per descomptat, ja es pot preparar Pipi Estrada quan acabi el seu concurs en el nou format de Telecinco.

▶️ Vídeo del dia