José Fernando Ortega

José Fernando adverteix que la seva sortida és imminent després d'escoltar Rociíto

José Fernando va parlar de la relació amb la seva germana

José Fernando Ortega va ser un dels grans protagonistes de l'última entrega de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. I és que, després de parlar sobre la relació amb els seus familiars, arribava el torn del seu germà i dels motius del seu distanciament. I la veritat, a molts van sorprendre les bones paraules que li va dedicar durant l'entrevista.

S'ha referit al noi com a «un paio molt noble, amb un gran cor. Ha comès errors, però és el de millors sentiments». Sens dubte, es tractava d'un dard enverinat dirigit possiblement a Gloria Camila i al torero.

En qualsevol cas, creu que «José Fernando s'ha autodestruït», va dir en referència als problemes d'addiccions que pateix. A més, l'hereva universal de Rocío Jurado va revelar l'instant en què la relació es va torçar. Un cop més, darrere de tot això s'amagava el llegat de l'artista.

«Ell no tenia coneixement total dels números que tenia l'herència de la seva mare. Un dia, em truca per telèfon i em diu: 'Germana, puc anar a casa teva, vull parlar amb tu?'. Em diu que li cal que li doni tots els papers de l'herència de la meva mare», apunta l'empresària.

José Fernando Ortega ha sortit victoriós del testimoni de Rociíto

Segons l'opinió de Rociíto, tant ell com Gloria Camila no estaven degudament informats sobre aquest tema. «Jo li dic: 'Mira, vida meva, això no em correspon a mi, no soc qui per donar-te una documentació que és meva, això correspondria al teu pare'», explica.

Imatge de José Fernando de petit amb la seva germana Rocío Carrasco
José Fernando sempre va estar molt unit a la seva germana gran | Catalunya Diari

Destaca que en aquell moment «el seu cap estava bullint, i en adonar-se que soc l'última opció que li queda marxa enfadat. I es posa a malparlar». Malgrat tot, ella no li guarda rancúnia i es mostra molt afectuosa amb ell.

Diu que José Fernando Ortega «no s'ha ficat mai en res de ningú, que no li ha fet mal a ningú, excepte a si mateix». Els seus problemes amb les drogues es van convertir en un gran sotrac per al jove.

Així mateix, va fer esment als motius pels quals es va distanciar de Gloria Camila. Durant l'adolescència de la 'influencer', i veient el seu comportament tan rebel, el torero li va demanar ajuda per reconduir-la. Per això, va mantenir una conversa amb Carrasco i tot semblava anar genial.

Tot i això, el torero no va veure del tot bé la intervenció de Rociíto quan en realitat va ser ell mateix qui li va demanar que ho fes. «Comença a dir-me que qui soc jo per dir a la seva filla com s'ha de comportar, que no soc la seva mare», apunta. Va continuar dient que «em descol·loco i començo a preguntar-me per on em ve això».

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
Gloria Camila ha estat el gran suport de José Fernando durant els darrers anys. | GTRES

La situació la desborda i decideix fer-se a un costat veient que era el millor. «Se'm comença a inundar el cap de tot el que jo tenia i havia viscut un mes abans», recorda.

José Fernando Ortega se'n va recordar

José Fernando Ortega va rebre de bon grat les últimes declaracions de la seva germana gran. Si, perquè no esperava que es referís a ell amb aquests termes. Així, troba a faltar que no hagi estat al seu costat durant els últims anys, quan més la necessitava.

Arran d'aquest assumpte, s'han rescatat unes declaracions del passat del fill d'Ortega Cano en al·lusió a Carrasco. Segons sembla, la relació entre ells era molt millor del qual es pensava i res a veure amb què podia tenir l'empresària amb Gloria Camila.

«Sempre hem estat molt units, ens vam portar molt bé. Ha estat sempre al costat com a germana gran. Quan va faltar la meva mare, nosaltres necessitàvem afecte d'algú i ella ens ho va donar», apuntava el jove en aquell moment.

Actualment, José Fernando continua ingressat a un centre de rehabilitació de Madrid i de moment no se sap la data en què li donaran l'alta, però almenys haurà d'esperar fins al 2023.